2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-5°C
Tiszta / -8°C
k / -5°C
sze / -5°C

Műsorok

Napraforgó

Délelőtti közszolgálati magazinműsor. A vételkörzet mindennapjaival, aktualitásaival foglalkozó, élő műsor stúdióvendégekkel, amelyben interaktív adás lévén több csatornán (telefonon, SMS-ben, e-mail-ben, Skype-on és Facebook-on) kérdezhetnek vendégünktől a hallgatók is.  A Napraforgóban foglalkozunk például önkormányzati aktualitásokkal, kistelepülések csatornázásával, egészségüggyel, mezőgazdasággal, kultúrával, oktatással, bűn- és balesetmegelőzéssel – minden esetben vendégként a téma szakértőjét hívjuk meg műsorunkba.

Műsorunk telefonszáma: +36 (62) 533-777, SMS számunk: +3630/267-77-77

Jó reggelt!

Reggeli zenés információs magazin, félóránként hírekkel, évfordulónaptárral, játékkal, útinformmal, üzemanyagárakkal, programajánlóval, lapszemlével. A háromórás interaktív műsorban adáskörzetünkben működő civil szervezetek rendezvényeit, eseményeit promótáljuk. A műsor ideje alatt az adáskörzetből beérkezett információk (balesetek, útakadályok, útviszonyok) azonnali közlése mellett színes híreket és egészségügyi tanácsokat is megosztunk a hallgatókkal.

 

Sportturmix


A Rádió 7 sportműsora minden hétfőn és pénteken 14.15-től Szeri Csabival és Horváth Leventével.
A műsorban a legfrissebb helyi hírek, sportesemények beszámolói mellett rendszeres vendégek adáskörzetünk sportegyesületeinek vezetői, tagjai, emellett az ország és a világ sportéletének legfontosabb hírei is elhangzanak. A népszerű sportágak, mint a labdarúgás, kézilabda vagy kosárlabda mellett olyan ritkábban hallható sportokról is szó esik, mint a teke, a hapkido, a taekwondo vagy az íjászat, emellett pedig rengeteg eredményt, hírt hallhatnak az utánpótlás vonalból is.Ne feledjék – SPORTTURMIX, a Rádió 7 FM 96,8, a 97,6 és 107,0-s MegaHertzén, minden hétfőn és pénteken.

 

Dínomdánom


Műsorunk egy zenei áttekintés egy-egy előadó munkásságából. Olyan előadók dalaiból hallgathat meg három-három kiemelkedő dalt akik örökzöld slágerekkel ajándékozták meg a világot. Ilyen például a U2, a Boney M, Modern Talking stb.

 

 

 

Full-Extra

Legyen full extrás a szombat estétek!
Szombat este 20.00-kor kezdődik a Full-extra, amelyben 22 óráig veletek vannak a Rádió7 és a Full-extra legjobb slágerei.

 

 

 

Családi Délelőtt

Horoszkóp, receptek, orvosi- és jogi tanácsok, gyermeknevelés, közlekedés, praktikus tanácsok, sport és természetesen játék- mindez szombatonként 9 és 12 óra között a Rádió 7 Családi Magazinjában.

Igazi kikapcsolódásban lesz része, ha ránk hangolódik minden szombaton délelőtt.A Családi Magazin igyekszik tájékoztatni hallgatóit a legfrissebb orvosi eredményekről, segítséget nyújtunk a gyermekneveléshez, receptekkel segítjük a háziasszonyokat. Alkalmazkodunk az időjáráshoz, öltözködési praktikákat árulunk el, megtudhatják tőlünk, mi az aktuális divat, valamint segítünk a szabadidő hasznos eltöltésében.Havonta jelentkezünk közlekedési tanácsainkkal, eláruljuk mi a hét gyümölcse, de az aktuális zöldség –és gyümölcs árakról is tájékoztatjuk Önöket. Praktika rovatunkban hasznos ház körüli tanácsokat adunk. 
Ezen kívül minden szombaton elmondjuk, mit jósolnak a csillagok az elkövetkezendő hétre- azaz heti horoszkóp itt, a Családi Magazinban.
Természetesen, ahogy már megszokhatták, a jó zene sem maradhat ki műsorunkból. Minden szombaton játszhatnak is velünk- cserébe értékes nyereményeket sorsolunk ki hétről hétre.
Műsorunk telefonszáma: +36 (62) 533-777, SMS számunk: +3630/267-77-77

RetroParty

RetroParty a Rádió 7-ben minden pénteken 19 órától. Leporoljuk a régi lemezeket és felidézzük a 70-es, 80-as, 90-es és 2000-es évek legemlékezetesebb bulizós és romantikus felvételeit.
Pénteken 19 órától jönnek a feledhetetlen slágerek és előadók: Billy Joel, Cher, Bikini, Neoton Família, Take That, Bon Bon, Madonna, Dr. Alban, Ace Of Base stb.

A műsor házigazdája: Dudás Róbert.

 

 

Délutáni Kívánságműsor

Délutáni kívánságműsor a Rádió 7-ben hétfőtől szombatig 16 órától 19 óráig.
Kérjétek napjaink és az elmúlt évek modern pop, rock, diszkó, dance és house dalait e-mail-ben: a kivansag@radio7.hu címen, levélben: a 6800 Hódmezővásárhely, Szabadság tér 71. címen vagy adásidő alatt SMS-ben: a +3630/267-77-77-es számon, illetve telefonon + 36 (62) 533-777, Skype-on és Facebook-on!

Ne felejtsétek el megírni neveteket, mert csak így kerülhet adásba az üzi!

 

Szívküldi Szívnek Szívesen

Szívküldi műsor minden vasárnap magyar idő szerint 13 órától a Rádió 7-ben és a Promenad.hu-n!
Üzenjen szeretteinek és küldjön egy dalt a Rádió 7 hullámhosszán!A műsorban csak magyar és nosztalgikus felvételek hangzanak el. A Szívküldi kiváló alkalom arra is, hogy kedvenc magyarnótáját, táncdalát, örökzöld slágerét meghallgassa!
Küldhet verset is, lepje meg szerettét néhány szép, szívhez szóló saját sorral!
A Szívküldi a magyarországi rádiózás egyik legsikeresebb és legnépszerűbb műsora, adásonként 400-800 üzenettel!
Hogyan adhat fel üzenetet a Rádió 7 Szívküldi műsorában?
Üzeneteit várjuk levélben a Rádió 7 címére: 6800 Hódmezővásárhely, Szabadság tér 71.
Szerettének szánt üzenetét személyesen is behozhatja szerkesztőségünkbe, vagy bedobhatja a bejáratnál található postaládába.
Szívküldi-üzenetet csak alkalomra küldhet, feltüntetve saját nevét és címét is, s minden esetben két magyar dalt kell megjelölnie.
Üzenhet saját hangján is,  hívja a + 36 (62) 533-777-es telefonszámot és kövesse az utasításokat.
Az üzenetek beérkezési határideje magyar idő szerint minden héten pénteken 12 óra.
A Szívküldi műsorral kapcsolatos kérdéseikre munkaidőben - magyar idő szerint 9 és 16 óra között - Boros Ilona készséggel válaszol a +36 (62) 533- 678-as telefonszámon.
Hallgassa a Rádió 7 felejthetetlen élményt nyújtó Szívküldi műsorát, ajándékozza meg szeretteit egy szép üzenettel, szívhez szóló magyar dallal.

 


További friss híreink