2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Havazás / 1°C
p / 3°C
szo / -1°C

Munkatársak

Égető Gyula

cég- és szerkesztőségvezető

Átmenet a németjuhász és a pitbull között. „Néha énekel, mert a varjú is énekesmadár.”

 

 

 

 

 

 

 

Boros Ilona

marketing vezető

Boros Icu vagyok. Pályázati anyagok, papírhalmaz, számlák és minden, ami papírból van… Ha e mögül előbukkan egy vörös hajkorona  és egy kék szempár, csak én lehetek. Irodai dolgozó, pontosabban vezető. Tipikus háttérember! Abszolút nem lételemem a mikrofon sőt…! De minden porcikámmal segítem – vagy hátráltatom – a főnökséget, műsorvezetőket és -készítőket, a marketingeseket pedig szinte heti rendszerességgel újabbnál újabb ötleteimmel bombázom. Fontos szabály: mindent elintézek, megszervezek és megcsinálok, csak ne kelljen szerepelnem. Semmilyen formában! Saját gyermekem még nincs, de majdnem egy keresztgyermekem igen, de a végén az sem lett. Nálam a család egyenlőre két macskagyerekből áll, akik uralják a lakás minden szegletét. Közismertebben ők a Wiskas-cicák: egy lila - közel tíz kilós - és egy ezüst-csíkos brit rövid szőrű cica vár minden nap.

 

Kodácz Csengele

műsorvezető

Erdélyben születtem, 3 éves korom óta élek Magyarországon. Már elég korán rájöttem arra, hogy lételemem a beszéd, annak ellenére, hogy viszonylag későn kezdetem el beszélni. Apukám számos alkalommal vitt magával dolgozni csak azért, hogy „csiviteljek”. Iskolás éveim alatt kacérkodtam a színészkedéssel, színjátszó kör tagjaként a kedvenc szerepem a Hókirálynő alakítása volt. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának kommunikáció-néprajz szakán végeztem. 2009. óta vagyok a Rádió 7 és a www.pormenad.hu munkatársa, 2010 és 2012 között pedig programigazgatója. A hallgatók a Szívküldi műsorban találkozhatnak a hangommal.

 

 

Andrási Zsoltné

értékesítési asszisztens

Andrásiné Zsuzsa vagyok, rokonoknak, barátoknak Zsazsa.  Általában kedves, barátságos, érzékeny, tipikus „rák”. Hobbim a kertészkedés, amit télen lecserélek az internetes szörfözésre. A vicces, humoros filmeket szeretem. A családommalHódmezővásárhelyen élek. A Szuperpress-nél dolgozom, hirdetések felvételével foglalkozom. Ha hirdetni szeretnél, bátran keress fel az irodában. 

Arany Edina

szerkesztőségi asszisztens

Arany Edina vagyok, tősgyökeres vásárhelyi lakos, aki olyan szívesen beszélek "ö" betűvel, mint amilyen könnyedséggel megsütök egy tepsi parasztlepényt. A sok beszéd mellett a másik jellegzetes ismertetőjegyem, a "legalább 6-os fogakig érő mosolyom", amelyből nem is kívánok lejjebb adni. A Rádió 7 szerkesztőségében is szívesen kamatoztatom fenti személyiségjegyeimet, de mindeközben, és legfőképpen a menedzsment munkáját kívánom erősíteni.

 

 

 

Dudás Róbert

technikai és produkciós vezető, műsorvezető

"Az utazás, a promóció, a kapcsolatépítés könnyen életformává válhat, amit az ember egy idő után képtelen feladni."

 

 

 

 

 

Szeri Csaba

műsorvezető

Kedves, barátságos, érzékeny, romantikus, bátor és önfeláldozó. Ám, hogy magamról is írjak néhány szót: Szeri Csaba vagyok, 1987 szeptemberében születtem Szegeden, azóta is folyamatosan öregszem. Pusztaszeren nőttem fel, szerető családban, még kutyánk is volt. Előbb gazdasági informatikusnak tanultam, majd jött a külkereskedelmi üzletkötés és az intézményi kommunikátor szak, mégis a rádiózás és az újságírás mellett tettem le a voksot. Szeretek írni, de még inkább beszélni, de, ha kell, tudok hallgatni is. Imádok énekelni, a környezetemben élők viszont nem úgy hallják a hangomat, mint ahogy az én fejemben szól.

Szeretem a sportokat, igaz inkább szurkolok, mint izzadok. A feleségemmel és egy nyuszival élek egy háztartásban, velük is egész jól kijövök. Szabadidőmben szívesen ismerkedek a betűkkel, nézek filmeket és sorozatokat. A kollégáim közül Tóth Péterre nézek fel a legjobban. Tényleg nagyon nagyra nőtt.

 

Soós Kata

hírszerkesztő, műsorvezető

1989. júliusában születtem, mondanom sem kell, hogy talán a nyár legmelegebb napján. Megszenvedtem. Azóta meg velem szenvednek meg a környezetemben élők. Mindig is sokat beszéltem, azt hiszem végre a Rádió 7-ben ezzel nem idegesítek senkit. Imádom a mikrofont és lassan már nem is félek tőle. Jártamban- keltemben szeretem szórakoztatni a kollégiámat a szerkesztőségben, remélem nem bánják. Hírszerkesztőként és műsorvezetőként élem napjaimat a rádióban, szabadidőmben pedig a következő napi csínytevéseimen gondolkodok.

 

Fazekas Gábor

műszaki igazgató

Fazekas Gábor vagyok, közismertebb néven Fazi. 1982-ben Hódmezővásárhelyen születtem. Informatikusnak tanultam, majd ebben az ágazatban helyezkedtem el. A Rádió 7-hez 2011. júliusban szegődtem el, mint informatikus-technikus. Szabadidőmet leginkább vagy a  barátaimmal töltöm, vagy koleszterindús,  egészségtelen ételeket készítek. A zene mindig is az életem része volt. Leginkább a rock, blues, jazz és az alternatív stílust preferálom. Kedvenc előadóim: Guns 'n' Roses, Metallica, AC/DC, Quimby, Kispál és a Borz, Eric Clapton, B.B. King, Norah Jones, Diana Krall... és még a zenei ipar felét felsorolhatnám, akik minőségi hangszeres zenét játszanak.

 

 

Jaszenovics Géza

értékesítő

Jaszenovics Géza vagyok, barátaimnak "Jaszka".
Négy gyönyörű gyerek édesapja vagyok, csodaszép feleségemmel vásárhelyen élek.
Szüleim keramikusok, de én nem tanultam meg ezt a szép szakmát. (sajnos)
Fiatalabb koromban versenyszerűen kerékpároztam, országos bajnok és időfutam csúcstartó voltam, ami hobbiként meg is maradt. Ezen felül még szeretek horgászni, olvasni, cd-t és persze a RÁDIÓ 7-et hallgatni. Ha filmet nézek, akkor a No.1. a Csillagok háborúja trilógia.
Kedvenc ételem: tojásos nokedli fejessalátával.
Amit iszok: tiszta víz, coca cola, whiskey-cola, jó féle Pálinka.
Munkám: marketing területen dolgozom, kissebb-nagyobb vagy ilyen-olyan sikerekkel.
Mottom: Jaszka vagyok, szép és laza, hirdettek vagy húzzak haza!

 

Herczegh Sándor

értékesítési vezető

Herczeg Sándor vagyok, a Rádió7 1996-os indulásától kezdve a csapat tagja. Műszaki végzettségem ellenére viszonylag hamar kiderült, hogy inkább a humán szakterületek iránt vonzódom, ezért fordultam a sajtó irányába, s lettem újságíró, valamint szereztem felsőfokú marketingmenedzseri képesítést. Mivel a jó pap köztudomásúan holtig tanul, a politikai élet iránti érdeklődésem végül a politológusi diplomához is elvezetett.

Meggyőződésem szerint az építész szakma jobban járt a fenti tényekkel, ugyanakkor merem remélni, hogy választott hivatásom művelői, írásaim olvasói és üzleti partnereink ugyanígy éreznek, hiszen zsurnaliszta pályafutásom mellett szinte a kezdetektől az értékesítés nem mindig könnyű, ámbátor szép és kihívásokkal teli posztján igyekszem helytállni.

Ha nem éppen a korábban leírtakon töröm a fejem és alkotok valamit, akkor a család az első - s egyébként is -, illetve az olvasás, természetesen a hírek permanens nyomonkövetése mellett.

"Amit látsz, az a hír, amit tudsz, az a háttér, amit pedig érzel, az a vélemény."

 

Égető Réka

tudósító, műsorvezető

Egész gyerekkoromat végigkísérte a rádiózás. Láttam, ismertem az embereket, akik arra tették fel az életüket, hogy másokat szórakoztassanak, tájékoztassanak, informáljanak a lehető legpontosabban. Magamnak soha nem tudtam volna elképzelni ezt az utat. Örök álmodozó vagyok, akit jobban vonzanak egy régi, öreg könyv megsárgult lapjai, mint a szereplés, a csillogás. Hosszú út vezetett idáig. Azóta is tanulok, leginkább önmagamról. Eközben olyan emberekkel találkoztam, beszélgettem, akiket nem is reméltem, hogy megismerhetek. Ma már elmerem hinni, hogy nekem is szép történetet diktált a sors.

Hogy mi tölti ki a mindennapjaimat, amikor éppen nem tudósítok vagy műsort szerkesztek? Sok minden. A vágy, hogy bejárjam az egész világot. Törekvés arra, hogy legyen egy virágzó mandulafám, amiről sárga virágokat fúj majd le a szél. Könyvek minden mennyiségben. Momo. Eperevés. Rajzolás és arcfestés - bár több lenne belőlük! Virágot vinni Algernon sírjára. Jó parabatainak lenni. Bajoy, mert abból sosem elég. Minden, ami olasz és spanyol. Mutatványoskodni a könnyemmel. Tanítás. Színház – nem játszás, csak nézés és értés. Megtalálni a következő kedvenc filmem, lehetőleg a moziban. Megfeledkezni arról, milyen igazi felnőttnek lenni. A kút mélyére nézni. Márquez és a remény, hogy egyszer Macondo utcáin sétálhatok. Hamisan éneklés. Burritos. Sárga pillangók…

 

Ács Helga

tudósító, műsorvezető

Ács Helga vagyok, a Rádió 7 és a Promenad.hu szerkesztőségének tudósítója.

Mindig szerettem emberekkel körülvenni magam, hogy minél több nézőpontot és világot ismerjek meg. Szeretem, ha zsong, ha zajlik az élet körülöttem, ebből nyerek energiát és sok-sok érdekes és értékes tapasztalatot. De ugyanígy szeretek elvonulni, amikor nincs más, csak én, a természet és egy könyv.

Többek között esztétikából is van diplomám, így talán nem meglepő, hogy azok a témák állnak legközelebb hozzám a munkám során, amelyek kapcsolódnak a művészet bármely területéhez, legyen szó akár fazekasságról, filmekről, vagy festészetről.

Mottóm: ”Jobb akarok lenni, előre akarok menni, a tolatás nem érdekel.”

 

Tóth Péter

zenei szerkesztő, műsorvezető, produkciós

Helló, Peti vagyok! :)

1990-ben léptem először rádió stúdióba, és rögtön kaptam is feladatot. Majd ahogy nőttem, a feladataim nagysága és mennyisége is nőtt. Azóta annyi mindennel foglalkoztam a rádiózásban, hogy…

Jelenleg rádiós munkáim egyike a szeretett rádiónk, a Rádió 7 zeneszerkesztése, radio imaging hanganyagok készítése, és hogy kapcsolatom legyen veled, a szerdai Kívánságműsorok vezetése.

Mostanában költöztem Szegedről Hódmezővásárhelyre. Sokkal jobban otthon érzem itt magam. Köszönhető ez a városnak, az itt élőknek, a hallgatóknak, és a kollégáknak. Köszönöm!

 

Czabarka János

hírszerkesztő

Abban az évben születtem, amikor az Omega előjött a Petróleumlámpa című slágerével, Amerikában pedig a Beatles: Hello Goodbye vezette a listát. Más évben, de ugyanabban a hónapban és napon, amikor Al Capone és Muhammad Ali is meglátta a napvilágot.

Imádom a zenét, az utazást, a gasztronómiát. Két dolgot azonban nem tudok elviselni: a nagyképűséget és a csendet...

 

 

Nagy Jenő

tudósító

Nehéz belekezdeni abba, hogy ki is vagyok én. Próbálok mindent és mindenkit szeretni és megérteni. Rengeteg hobbim van: sokat játszok társasokkal, írok zenéket, készítek videókat és képeket, szeretek szerepelni, beszélgetni és ismerkedni. Már óvodában felfigyeltek a nevelők arra, hogy akarva akaratlanul is felhívom magamra a figyelmet, most megpróbálom a lehető legjobban kihasználni ezt az adottságomat.

 

 

Sipter Veronika

asszisztens

Sipter Veronika vagyok. 2015 májusában fogadott be a Rádió 7 családi köre, mint asszisztenst. Azóta próbálkozom minél több módon erősíteni a háttérben, de annál nagyobb mértékben működő iroda mindennapjait. Hogyan jellemezném magam?.... Egy angyalka vagyok, akinek az egyik szárnya fehér, a másik fekete. Ezeket a szárnyakat nyitogatom, vagy épp bújok közéjük akár a magánéletről, akár a munkáról van szó. Egy igazi Ikrek személyiséget kaptam, aki néha bezárkózik a saját művészi világába, néha pedig mindent megmutat magából.

A szerkesztőség recepcióján találkozhatnak velem a kedves hallgatók és vendégek. Állítólag nagyon finom kávét készítek, de szerintem ez csak az „aggancsos” érdeme. :)

A pult mögé bújva átadom magam a széles körű adminisztrációnak, a reklámszövegeknek, nyereményjátékoknak, közleményeknek és a Szívküldi műsornak. Mielőtt pedig teljesen megfeledkeznék a külvilágról, természetesen nagyon szívesen fogadom a szerencsés nyerteseket is, akik tőlem vehetik át a nyereményeiket. Időnként bátorkodom a mikrofon elé állni és ismerkedni a hangommal, mely az éterben hirdetések és reklámok zajaként köszön vissza.

 

Szabó Viktor

műsorvezető, tudósító

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is mikrofon mögé fogok ülni. Az élet viszont szerencsére úgy intézte, hogy csinálhatom a fesztivált. Szeretek bolondozni, és ha a helyzet úgy hozza, magamra vállalom a bohóc szerepet is. Az Uraknak pacsi, a Hölgyeknek kézcsók!

 

 

 

 

Váradi Gábor

műsorvezető

Régi bútordarab vagyok a helyi rádiózásban. A lányom születésekor kezdtem, másodállásban, és Ő most 22 éves. A szentesi rádió nagyon kezdetleges volt, de az alapokat itt tanultam meg. Aztán jött egy lehetőség, a Rádió7, egy nap után feladtam. Néhány hónap múlva, véletlenül találkoztam a tulajdonossal és azóta kisebb megszakításokkal itt (is) dolgozom. Kikapcsol, ellazít és egy bizonyos fokon függővé is tesz. Imádom a kora reggelt: „Jó reggelt, itt a Rádió7, a vidék rádiója”…

 

 

További friss híreink