2017. október 20. péntek, Vendel
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
7°C
18°C
Köd / 7°C
szo / 18°C
v / 17°C

Munkatársak

Égető Gyula
cég- és szerkesztőségvezető

Átmenet a németjuhász és a pitbull között. „Néha énekel, mert a varjú is énekesmadár.”

 

 

 

 

 

 

 

Boros Ilona
marketing vezető

Boros Icu vagyok. Pályázati anyagok, papírhalmaz, számlák és minden, ami papírból van… Ha e mögül előbukkan egy vörös hajkorona  és egy kék szempár, csak én lehetek. Irodai dolgozó, pontosabban vezető. Tipikus háttérember! Abszolút nem lételemem a mikrofon sőt…! De minden porcikámmal segítem – vagy hátráltatom – a főnökséget, műsorvezetőket és -készítőket, a marketingeseket pedig szinte heti rendszerességgel újabbnál újabb ötleteimmel bombázom. Fontos szabály: mindent elintézek, megszervezek és megcsinálok, csak ne kelljen szerepelnem. Semmilyen formában! Saját gyermekem még nincs, de majdnem egy keresztgyermekem igen, de a végén az sem lett. Nálam a család egyenlőre két macskagyerekből áll, akik uralják a lakás minden szegletét. Közismertebben ők a Wiskas-cicák: egy lila - közel tíz kilós - és egy ezüst-csíkos brit rövid szőrű cica vár minden nap.

 

Kodácz Csengele
műsorvezető

Erdélyben születtem, 3 éves korom óta élek Magyarországon. Már elég korán rájöttem arra, hogy lételemem a beszéd, annak ellenére, hogy viszonylag későn kezdetem el beszélni. Apukám számos alkalommal vitt magával dolgozni csak azért, hogy „csiviteljek”. Iskolás éveim alatt kacérkodtam a színészkedéssel, színjátszó kör tagjaként a kedvenc szerepem a Hókirálynő alakítása volt. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának kommunikáció-néprajz szakán végeztem. 2009. óta vagyok a Rádió 7 és a www.pormenad.hu munkatársa, 2010 és 2012 között pedig programigazgatója. A hallgatók a Szívküldi műsorban találkozhatnak a hangommal.

 

 

Andrási Zsoltné
értékesítési asszisztens

Andrásiné Zsuzsa vagyok, rokonoknak, barátoknak Zsazsa, ezt a nevet a Húgom ragasztotta „anno” rám. Általában kedves, barátságos, érzékeny, tipikus „rák” vagyok. Hobbim a kertészkedés, amit télen lecserélek az internetes szörfözésre. A vicces, humoros filmeket szeretem. Kedvenc ételeim: húsleves, a göngyölt husi, na persze van édesség is: zserbó. Hódmezővásárhelyen élek férjemmel és két kamasz fiammal, akiket kisebb-nagyobb sikerrel próbálunk a helyes útra irányítani. A Szuperpress-nél dolgozom, hirdetések felvételével foglalkozom. Ha hirdetni szeretnél, bátran keress fel az irodában.

 

 

Arany Edina
szerkesztőségi asszisztens

Arany Edina vagyok, tősgyökeres vásárhelyi lakos, aki olyan szívesen beszélek "ö" betűvel, mint amilyen könnyedséggel megsütök egy tepsi parasztlepényt. A sok beszéd mellett a másik jellegzetes ismertetőjegyem, a "legalább 6-os fogakig érő mosolyom", amelyből nem is kívánok lejjebb adni. A Rádió 7 szerkesztőségében is szívesen kamatoztatom fenti személyiségjegyeimet, de mindeközben, és legfőképpen a menedzsment munkáját kívánom erősíteni.

 

 

 

Dudás Róbert
technikai és produkciós vezető, műsorvezető

"Az utazás, a promóció, a kapcsolatépítés könnyen életformává válhat, amit az ember egy idő után képtelen feladni."

 

 

 

 

 

 

Szeri Csaba
műsorvezető

1987-ben imádnivaló kisbabaként születtem, időközben felnőttem, de a varázserőmből mit sem vesztettem. Mikrofon mögé először 2008 őszén ültem, félve, dadogva, de nem magam alá pössentve. Megtetszett a dolog, azóta is igyekszem ezt csinálni, mert imádom. A zenék alatt szeretek énekelni és fejen pörögni, a kollégák inkább az utóbbit szeretik, meg a sört. Szabadidőmben igyekszem filmeket nézni és könyveket olvasni - már csak néhány betűt nem ismerek fel. Kedvenc ételem az, amit a Rádió 7 hűtőjében találok, ha sport, akkor pedig Forma-1 és foci. A kedvenc versenyzőm Alonso, a focisták közül pedig Antal Sándorért rajongok.

 

 

Soós Kata
hírszerkesztő és műsorvezető

1989. júliusában születtem, mondanom sem kell, hogy talán a nyár legmelegebb napján. Megszenvedtem. Azóta meg velem szenvednek meg a környezetemben élők. Mindig is sokat beszéltem, azt hiszem végre a Rádió 7-ben ezzel nem idegesítek senkit. Imádom a mikrofont és lassan már nem is félek tőle. Jártamban- keltemben szeretem szórakoztatni a kollégiámat a szerkesztőségben, remélem nem bánják. Hírszerkesztőként és műsorvezetőként élem napjaimat a rádióban, szabadidőmben pedig a következő napi csínytevéseimen gondolkodok.

 

Fazekas Gábor
műszaki igazgató

Fazekas Gábor vagyok, közismertebb néven Fazi. 1982-ben Hódmezővásárhelyen születtem. Informatikusnak tanultam, majd ebben az ágazatban helyezkedtem el. A Rádió 7-hez 2011. júliusban szegődtem el, mint informatikus-technikus. Szabadidőmet leginkább vagy a  barátaimmal töltöm, vagy koleszterindús,  egészségtelen ételeket készítek. A zene mindig is az életem része volt. Leginkább a rock, blues, jazz és az alternatív stílust preferálom. Kedvenc előadóim: Guns 'n' Roses, Metallica, AC/DC, Quimby, Kispál és a Borz, Eric Clapton, B.B. King, Norah Jones, Diana Krall... és még a zenei ipar felét felsorolhatnám, akik minőségi hangszeres zenét játszanak.

 

 

Jaszenovics Géza
értékesítő

Jaszenovics Géza vagyok, barátaimnak "Jaszka".
Négy gyönyörű gyerek édesapja vagyok, csodaszép feleségemmel vásárhelyen élek.
Szüleim keramikusok, de én nem tanultam meg ezt a szép szakmát. (sajnos)
Fiatalabb koromban versenyszerűen kerékpároztam, országos bajnok és időfutam csúcstartó voltam, ami hobbiként meg is maradt. Ezen felül még szeretek horgászni, olvasni, cd-t és persze a RÁDIÓ 7-et hallgatni. Ha filmet nézek, akkor a No.1. a Csillagok háborúja trilógia.
Kedvenc ételem: tojásos nokedli fejessalátával.
Amit iszok: tiszta víz, coca cola, whiskey-cola, jó féle Pálinka.
Munkám: marketing területen dolgozom, kissebb-nagyobb vagy ilyen-olyan sikerekkel.
Mottom: Jaszka vagyok, szép és laza, hirdettek vagy húzzak haza!

 

Herczegh Sándor
értékesítési vezető

Herczegh Sándor vagyok, de inkább Sadi, melynek eredete homályos, viszont elfogadott. Nem tudom, hogy ki mit szeretne tudni, de már a kezdetek óta hallatom ezen a frekvencián a hangomat többféle témakörben – az utóbbi jó sok :-) évben leginkább a marketing területén. A régi szép időkben sokszor vezettem műsorokat is, stúdióban, színpadon, színpad mellett, alatt, felett:-) még repülőről is, bár ez nehezebben volt hallható.

A munkán túl leginkább a közélet, a politika, az újkori történelem és a magyar parlamentarizmus érdekel. Minden mennyiségben.

Ha azt kérdezitek, hogy mit szeretek enni, akkor azt mondom: rántotthús és halászlé. Nem alkoholos italokban mindegy, de ha már van benne némi – akkor tokaji bor!

Nyilván Rádió7-et hallgatok, de ha nézni kell, akkor azok magyar alapfilmek: Indul a bakterház, Legényanya, Csapd le csacsi, Üvegtigris-trilógia és társaik – ezek vernek nálam mindent.

Egyébként pedig egyszer láttam egy medvét is, de az se az volt :-)

 

 

 

Égető Réka (csak egy kisvárosi lány)
műsorvezető

Hiába, sose nő be a szívem lágya...

 

 

 

 

 

 

 

 

További friss híreink