2018. január 20. szombat, Sebestyén
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
1°C
Tiszta / 1°C
v / 1°C
h / 0°C
Regionális Hírek
Czabarka János | 2017-10-05 16:48:42

Zöld pályán kezdenek a Zöld Sasok

Makón minden focirajongó izgatottan várja október 8-át, hiszen ezen a napon olyan élményben lesz részük, amely mindenképpen örök élmény marad. Egyrészt megújul a nézőtér és az öltözőkomplexum, másrészt Makóra érkezik a Fradi akikkel a hagymavárosiak barátságos mérkőzést játszanak – Mondta Barna Gábor a Makói Városmarketing iroda vezetője.

Zöld pályán kezdenek a Zöld Sasok

A kapukat 13 órakor nyitják meg a vendégek előtt, hogy mindenki kellő időben elfoglalhassa helyét. A nagyszámú érdeklődőre való tekintettel  a város is külön mobillelátókat helyezett el, de természetesen az állóhelyeket is használhatják.

14 órakor kezdődik a gyermek focitorna, amely díjátadóval zárul. Méltó előkészülete ez a 14:30-as átadóünnepségnek, amelyen köszöntő beszédet mond Farkas Éva Erzsébet Makó Város polgármestere, Lázár János országgyűlési képviselő, Miniszterelnökséget vezető miniszter valamint Kubatov Gábor az FTC elnöke.

A focirajongók nagy örömére szolgál, hogy megérkezik a Fradi-busz is, ahol FTC-s tárgyakat is vásárolhatnak.
Barna Gábor arra is felhívta a figyelmet, hogy aki már rendelkezik ilyesmivel, az mindenképpen vigye magával, ugyanis a nap folyamán lesz egy 20 perces lehetőség, amikor a Ferencváros sportolóinak aláírásaival tehetik még értékesebbekké a féltve őrzött ereklyéket.

Érdemes tallózni a közösségi médiát is, hiszen aki a szervezők oldalán közzétett plakátot lájkolja és meg is osztja, azok között hétfőn egy olyan focilabdát sorsolnak ki, amelyet minden Fradi játékos aláírt.

Barna Gábor arra is felhívta a látogatók figyelmét, hogy az Aradi és a Csanádi utcák felöl érkezhetnek. A rendezvény ingyenes!