2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-7°C
-5°C
Tiszta / -7°C
h / -5°C
k / -5°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2018-02-06 07:20:01

Vízöntő: folyton feladatokat kap kedvesétől

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Vízöntő: folyton feladatokat kap kedvesétől

Kos 03.21 - 04.20 Hajlamos arra, hogy a kapcsolataiban a háttérben meghúzódó érzéseket kutassa, amik most valóban felszínre is kerülhetnek. Az uralkodó bolygójával együtt álló Vénusznak és a Merkúrnak köszönheti ezt a mélyre hatolni, mélyen látni és tudni akaró kutató szellemet. Attól azért óva inteném, hogy egyenesen nyomozni kezdjen. A kedvese levelesládájában, e-mailjeiben és SMS-eiben nem illendő turkálni.

Bika 04.21 - 05.20 Tanulmányútra, vagy valamilyen továbbképzésre küldheti önt a munkahelye, esetleg önszántából vág bele az ismeretszerzésbe. A legjobb, amivel elütheti az időt, és még a hasznára is válik. Ha messzire kell mennie, a csúszós utakon ne siessen, még akkor sem, ha netán késésben volna! És mivel amúgy is túlfűtött mostanában érzelmileg, kerülje a csípős, tüzes ételeket, ha nem akar gyomorégést kapni.

Ikrek 05.21 - 06.21 Nem baj az, hogyha nem mindig az öné az utolsó szó. A mai napon a Merkúrt is elhagyja a Plútó, így a közlésvágy látható módon lecsökken önben. Ugyanakkor azt is érzi már, hogy nem csak ezen a módon tudja uralni, vagy irányítani a környezetét. Az uralom legjobb eszköze ugyanis - bármily furcsán is hangzik - elsősorban az önuralom. Ha ezt megtanulja, akkor már szavak nélkül is irányíthat.

Rák 06.22 - 07.22 A tapintat a legnagyobb erények egyike! Ne dörgöljön olyasmit a másik orra alá, amit önmaga sem szívesen hallana mástól! A dicsérettel viszont ne fukarkodjon! Ha így tesz, azzal sokat javíthat a munkatársaival való kapcsolatán is a szerencsés csillagállásnak köszönhetően. Lehet, hogy valakitől, valakiktől el kell búcsúznia. Ha haragban voltak, akkor a legjobb alkalom a békülésre.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Ön azon emberek közé tartozik, akik nem nagyon rajonganak a változásokért, sőt, kifejezetten a nyugalmat kedveli. Nem szeretetne ma még kimozdulni sem az otthonából. Ám, ha a gyerekei erre ösztökélik, mert mondjuk végre leszakadt a hó, és ők szeretnének az utolsó szünidei napon egy nagyot szánkózni, akkor nem mondhat ellent nekik. Azért hagyjon magának is egy kis szabadidőt: bújjon el egy jó könyvvel!

Szűz 08.24 - 09.22 Az uralkodó bolygójával együtt álló Plútó agresszívebbé teszi, de ugyanakkor a szerencsésen álló Vénusz meglágyítja szélsőséges természetét. Bár szenvedélyes, de mégis türelmesebb és megértőbb, még a kellemetlen hírek sem hozzák ki igazán a sodrából. Ahhoz pedig önnek van a legnagyobb tehetsége, hogy ha meg is tud valami előnytelen dolgot a kedveséről, annak tudását gondosan eltitkolja előtte.

Mérleg 09.23 - 10.23 Biztos, hogy erről a szerelemről álmodozott? A mai napon mérlegre kerül a kapcsolata. A kiegyensúlyozottság önmagában még nem győzi meg. Többre, kalandra, elragadtatásra vágyik. Ám, aki ezt biztosítani tudná önnek, az nem feltétlenül az a megbízható típus. Kételyek közt hánykódik, és nem is igen tud még dönteni. Egyelőre nem is kell. Az idejét töltheti egy kis kalandozással is akár.

Skorpió 10.24 - 11.22 Ne gondolja azt, hogy ellenségek veszik körül, de az igazat megvallva, most leginkább mégis csak önmagára számíthat. Meg kell győznie a kétkedőket is, ha igazán jó eredményt akar elérni. A jó hatása az önt érő erőteljes konstellációnak, hogy az összes jegyek közül talán a legegészségesebb lehet ezen a napon. Mégis, vagy tán éppen ezért, hajlamos lehet a túlzásokra. Ne legyen támadó, inkább támogató.

Nyilas 11.23 - 12.21 Ön az, aki a leginkább ellen tud állni azoknak a kórokozóknak, amik másokat olyan könnyedén döntenek le a lábukról. Ha náthás is lesz, biztos lehet benne, hogy gyorsan és teljes mértékben regenerálódik. Igaz ez az apróbb sérülésekre, vagy műtéti hegekre is. S mivel a mindent megváltoztató, gyorsan munkálkodó Mars önnel van, akár kész orvosi csodákra is képes lehet. Ha ön orvos, akkor másokkal is.

Bak 12.22 - 01.20 A karrierjében akkor találja meg a számítását, ha nem rest, és utána is jár a lehetőségeinek. Keresse a külföldi kapcsolatokat is! Nem feltétlenül külhoni munkára kell gondolnia. Fokozottan energikusnak érzi ezért magát, s ez az izgalom akár a lázasságig is tüzesítheti. Lámpalázat is kaphat, de előfordulhat a túlerőltetés, vagy a bemelegítés hiánya miatt izomláz, esetleg influenza is.

Vízöntő 01.21 - 02.18 A kedvese folyton önnek oszt ki feladatokat, mondván, hogy ő maga nem képes rá, de ennek is, meg annak is meg kell lennie. Ma legyen ereje és bátorsága nemet mondani, hacsak valami extrém helyzet miatt tényleg nem kénytelen igazat adnia a kedvesének. De ha ő nem ágyban fekvő beteg, vagy veszélyeztetett terhes, akkor mégsem adhat ki minden feladatot önnek. Az ugráltatást kérje ki magának!

Halak 02.19 - 03.20 Szerelmi és társkapcsolati téren is kedvező fejleményekre számíthat. Különös módon, ez még akár azt is jelentheti, hogyha ön egy igazi minden lében kanál ember, és egyszerre több vasat is tart a tűzben, akkor most nagyon meleg érzéseket élhet meg a régi és az új kapcsolatában is. Hiába, önnek igazán nagy szíve van. Ám azt még ön is tudja, hogy ez nem lehet így sokáig. De ma még mindenkit szerethet.

Forrás: blikk.hu