2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-4°C
-4°C
Felhős / -4°C
h / -4°C
k / -5°C
Reklám
Soós Kata | 2018-01-23 10:28:10

Világbajnok testépítő Kriko Gym-ben

Két legyet ütnek egy csapásara a hódmezővásárhelyi Kriko Gymben január 27-én, ugyanis születésnapi bulit és a terem bővülését is ünneplik. 150 négyzetméterrel növelik meg a helyet, ahova kardio és különtermet létesítenek a különóráknak, valamint új gépek és eszközök is érkeznek folyamatosan.

Világbajnok testépítő Kriko Gym-ben

Kristó Endre, a Kriko Gym tulajdonosa elmondta, azért volt szükség a bővítésre, hogy megfelelő környezetet tudjanak biztosítani a sportolni vágyóknak. Nem szabad összehasonítani a vidéki edzőtermeket egy fővárosival, azonban a Kriko Gym, már hasonló színvonalon van, mint egy budapesti konditerem.

Január 27.-e óriási durranásnak ígérkezik a hódmezővásárhelyi testépítő életben, ugyanis egy igazi példakép, Molnár Péter érkezik a Kriko Gym-be, aki többszörös testépítő világbajnok, aki bemutató órát is tart. Molnár Péternek hatalmas eredményei vannak, ő maga pedig abszolút a földön jár, nagyon kommunikatív, és rengeteg hasznos tanáccsal látja majd el a látogatókat.

A programok között szerepel Királyné Sinóros Anett ingyenes órája gyerekeknek, valamint Szántai Zsanett aerobikedző ingyenes óráján is részt lehet venni, de Maksa Edinával és Bagi Mátyással is lehet együtt mozogni. A programot a 6. születésnapot ünnepelve egy torta zárja, melyből mindenki fogyaszthat.

Világbajnok testépítő Kriko Gym-ben

Ezen napon minden bérletből és táplálékkiegészítőből 20 % kedvezményt kapnak a vásárlók.

sk