2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Köd / -1°C
h / -0°C
k / -1°C
Sport
Soós Kata | 2017-08-09 10:44:29

Vásárhelyiekért is izgulhatunk a masters vb-n

Összesen 9404 versenyző, köztük 756 magyar regisztrált a hétfőn megkezdődött és augusztus 20-ig tartó magyarországi masters vizes világbajnokságra. Hódmezővásárhelyről is érkeznek versenyzők, összesen tizennégy fő ugrik majd medencébe.

Vásárhelyiekért is izgulhatunk a masters vb-n

Archív: a 4x50m-es győztes, "aranyos" gyorsváltó

Az úszók a HSÚVC csapatának tagjai. A huszonéves sportolók versenyein, Csikós Annamáriáért, Galgóczi Krisztináért, Sallai Ágnesért, Vincze Krisztináért, és Sallai Krisztináért, a harmincasok közt Grundtner Marcellért, Nagy Enikőért, Németh Csongorért, Nagy Gergelyért és Wéber Wandáért is izgulhatunk. A 35-39-es korosztályban Kőhegyi - Kis Ágnes három egyéni számban, 50, 100 és 200 méter háton is rajthoz áll, a negyven év felettiek közt Nagy Lászlóért, és Kun Attiláért szoríthatunk, aki 50 méter gyorson bizonyíthat. Az ötven- és a hatvan felettiek közt Sallai Zsolt, illetve Tóth László Gyula áll rajtkőhöz.

Vásárhelyiekért is izgulhatunk a masters vb-n

Kőhegyi-Kis Ágnes és edzője Tóth Tibor

Két váltóban is medencébe ugranak majd a vásárhelyi női úszóink. Sallai Ágnes és Sallai Kriszta, valamint Kőhegyi-Kis Ágnes, Csikós Annamária és Galgóczi Krisztina révén vagyunk érdekeltek.

Vásárhelyiekért is izgulhatunk a masters vb-n

Kapás Boglárka, Gyurta Gergő és Sztankovics Anna olimpikonokkal, és Virth Balázs edzővel "egy medencében" készültek a vásárhelyiek

Az úszók egy része az EVP-n keresztül került kapcsolatba a szeniorversenyzéssel, de ők is a HSÚVC színeiben képviselik Hódmezővásárhelyt. Munka mellett, heti legalább három-négy edzést és az anyagi költségek nagy részét is vállalva jutottak el a hazai rendezésű világbajnokságra.

sk