2017. október 20. péntek, Vendel
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
11°C
17°C
Tiszta / 11°C
szo / 17°C
v / 17°C
Közlekedési és Kék hírek
Soós Kata | 2017-05-18 08:57:35

Vásárhelyi lakáshoz riasztották az egységeket

Több nagy méretű körbála és háromszáz kisbála égett szerdán délután egy kiszombori tanyán. A bejelentést követően a makói tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egységek két vízsugárral fékezték meg a lángokat, a beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott károkat a környező épületekben.

Vásárhelyi lakáshoz riasztották az egységeket

A száraz fű és a nádas égett szerdán este Deszk belterületén. A szegedi tűzoltók két egysége kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével fojtotta el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Szerdán a mentőszolgálat két esetben kérte a katasztrófavédelem segítségét. A reggeli órákban egy szentesi asszony lakásába nem jutott be az egészségügyi személyzet. A szomszédok jelzését követően érkeztek az egységek a helyszínre, a tűzoltók a második emeleti lakás ablakán keresztül jutottak be a lakásba. A mentők azonnal megkezdték a beteg ellátását, majd az asszonyt kórházba szállították. Az esti órákban pedig Hódmezővásárhelyről, a Zrínyi utcából érkezett jelzés, egy középkorú férfi lakásához. A város hivatásos egysége a bejárati ajtó üvegét betörve jutott be a lakásba. A mentőszolgálat a munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Forrás: Molnár Krisztina