2018. február 24. szombat, Mátyás
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-5°C
Felhős / 1°C
v / -5°C
h / -5°C
Regionális Hírek
Czabarka János | 2017-08-22 15:23:22

Városrésznap Makón

Augusztus 26-án Makón a Szent István Városrésznapra invitálják a körzetben élőket. A programok az egészség és a kultúra köré csoportosulnak – mondta Czirbus Gábor alpolgármester, aki egyben a körzet önkormányzati képviselője is.

Városrésznap Makón

Itt főként a sportprogramok és a szűrővizsgálatok várják az érdeklődőket. A Makói Egészségfejlesztési Iroda valamint a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ közreműködésével többek között testzsír, koleszterin és vércukorszint mérést végeznek a helyszínen. Játékos feladatokra is lehet nevezni: büntető rúgó, kosárra dobó és 7-es rúgó versenyek lesznek.

Czirbus Gábor - alpolgármester

A délután és este főként családi és kulturális eseményeket tartogat. A gyermekek elsősorban az ugráló váron, a kézműves foglalkozásokon és az aszfaltrajz versenyen ügyeskedhetnek.  De látogatható lesz a templomtorony is, valamint megnézhetjük, miként használja a kemencét Limara.Zenés táncos produkciókban sem szűkölködnek majd a vendégek, hiszen Janicsek Renáta és Janicsek Roland, majd az Írisz Táncklub is színpadra lép.

Farkas Éva Erzsébet polgármester és Czirbus Gábor alpolgármester köszöntője után bűnmegelőzési vetélkedőn vehetünk részt, melynek eredményhirdetése után a napot a W’X koncertje és retro disco zárja.

A részletes programot itt olvashatja!