2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Havazás / 1°C
p / 3°C
szo / -1°C
Reklám
Fazekas Gábor | 2017-08-30 08:56:25

Vans, vajon Te tudod, miről van szó?

A Vans márka még sokak előtt ismeretlen, pedig prémium kategóriás gyártó. Sapkákat, hátizsákokat, táskákat, zoknit, cipőket, sőt még pénztárcát is kínálnak a vásárlóknak. A webáruházak polcain sorra tűnnek fel az egyre kedveltebb és minőségi termékek. A gyártó nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is számtalan terméket készít. A termékpaletta számtalan színben elérhető, így mindenki a már meglévő ruhatárához igazíthatja a prémium termékeket.

A Vans már webáruházakban is elérhető

Nagyon sok webáruház foglalkozik prémium kategóriás termékek forgalmazásával, de igen kevés a Vans termékcsaláddal, amely azonban az ecipo.hu webáruházában megtalálható.  Az igazán színes kínálatból megfizethető árakon vásárolhatjuk meg a cipőket, a hét bármely napján. A webáruház igen gyors kiszállítással, nyomon követhető csomagokkal és időszaki akciókkal is kedveskedik vásárlóinak. A márka sapka kínálatában találhatunk vászon illetve kötött darabokat is, melyek már az őszt hívogatják.

A sapkák a legdivatosabb színösszeállításokban vásárolhatók meg többféle fazonban. Az iskolaszezon beköszöntével a hátizsákok közül érdemes kiemelt figyelmet fordítani azokra, amelyekbe a gyerekek a tornafelszerelésüket nagyon praktikusan tárolhatják. Az őszi kirándulásokra felnőtteknek és gyerekeknek is számtalan hátizsákot ajánlanak a webáruházban.

A nyáron elkopott cipőket ideje valami újra, valami jobbra, azaz egy Vans-ra lecserélni. Utcai viseletre érdemes az irhabőr felsőrészből készülő lábbeliket alaposan áttanulmányozni és már most bevásárolni az őszi színekből. Azok a fiatalok, akik kedvelik a dorkókat, innen biztosan nem távoznak üres kézzel, mert a kínálatban számtalan divatos mintájú felsőrésszel rendelkező darab van.

Vans, vajon Te tudod, miről van szó?

Old Scool a márka egyik legkeresettebb darabja

1930-ban látta meg a napvilágot a márka szülő atyja Paul Van Doren. Édesanyja volt az, aki elvitte őt először a cipőgyárba, hogy tisztességes szakmát adjon fia kezébe. Édesanyjának és saját tudásának köszönhetően a 60-as években már a gyár alelnöki pozícióját bitorolhatta Bostonban. 1966-ban már saját vállalkozását egyengette Van Doren Rubber Company néven. Ez volt röviden a Van’s.

Az Old Scool még a kezdetek kezdetén piacra került 1977-ben, így már több mint 40 éve a BMX és skate kedvelők kedvenc cipője. Különleges ismertetőjegye az alacsony szár és a bőrcsík. A 80-as években egyre több típusával léptek piacra, hiszen mindig a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztették tovább a lábbelit. A 90-es években csatlakozott a céghez Marc Jacobs, aki művészi jelenlétével támogatta a csapatot. A minőségi anyagok és a művész segítségével egy brand épült fel, amely ma már nagyon sok helyen kínálja termékeit. Ma már a fesztiválokon, az utcákon, sportolás közben, a színházban, azaz bárhol szembe futhatunk egy Vans cipővel, hiszen soha, semmilyen körülmények között nem megy ki a divatból.