2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
0°C
Felhős / 1°C
h / 0°C
k / -1°C
Önkormányzatok hírei
Tudósító | 2017-11-10 18:07:09

Vállalkozások bővítéséhez kértek segítséget

Fogadóórát tartott Lázár János országgyűlési képviselő, Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken déltől a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban. Összesen 25 lakos kereste fel problémáival a minisztert.

Vállalkozások bővítéséhez kértek segítséget

25 lakos kereste fel pénteken Lázár János országgyűlési képviselőt, a délben kezdődő fogadóóráján Hódmezővásárhelyen. A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: többen vállalkozásuk bővítése miatt keresték fel. Hozzátette, hogy a városban jelenleg hiány van a szakképzett munkaerőből, így a jó munkaerő kiképzése és biztosítása az egyik feladat. Lázár János kifejtette: a vállalkozások jelentős részének növekszik a megrendelése ezért bővülniük kell, amihez hitelre, pályázati forrásokra van szükségük.

Vállalkozások bővítéséhez kértek segítséget

Az országgyűlési képviselő beszámolt arról, hogy többen szociális problémával keresték fel.

"A fogadóórára érkező lakosok egy része, még nem elég idős a nyugdíjhoz, ugyanakkor betegek. Az ő szociális ellátásukhoz kellett segítséget kérnünk. Voltak olyanok is, akik közfoglalkoztatással kapcsolatban kértek segítséget." - mondta Lázár János.

Vállalkozások bővítéséhez kértek segítséget

A Csengettyű köz ügyében meghozott rendelettel kapcsolatban is volt érdeklődő, amivel kapcsolatban a miniszter elmondta, hogy minőségi lakáscsere lehetőséget kínál fel Hódmezővásárhely azoknak, akik kiköltöznének a panelból. Az országgyűlési képviselő beszámolt arról is, hogy van aki jobb termékekkel szeretné megcélozni a piacot.

Vállalkozások bővítéséhez kértek segítséget

n.j.