2018. február 18. vasárnap, Bernadett
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Eső / 1°C
h / -0°C
k / 1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-09-11 11:45:26

Újabb vereséget szenvedett a Mórahalom

A Szekszárd ellen sem sikerült jó mérkőzést futnia a Mórahalom VSE-nek, az NB III Közép csoportjának 5. fordulójában. A lendületesebb focit játszó vendégek mind három pontot elvitték.

Újabb vereséget szenvedett a Mórahalom

A homokhátiak a negyedik fordulóban elszenvedték első bajnoki vereségüket a Szentlőrinc SE-től. A terv úgy szólt, hogy a Szekszárd ellen, hazai pályán javítanak Magyar Györgyék, ám ehhez a vendégeknek is volt egy-két szava.

Jobban kezdték a szekszárdiak, ami negyed óra játék után gólban is megnyilvánult. Turi Tamás tudta bevenni Krnács Richárd kapuját.

Ezt követően jó ideig nem született újabb gól, de a domináns játék inkább a Szekszárdot jellemezte. Gyorsabban, pörgősebben fociztak a vendégek. A hazaiak ugyan rajta voltak az egyenlítésen, de gólig nem jutottak.

A hajrában aztán Fejes Péter a második szekszárdi gólt is elhelyezte a mórahalmi kapuban, így a homokhátiak pont nélkül maradtak.

Vojnic-Zelic Sasa csapata a következő fordulóban a Makót verő Iváncsával csaphat össze.

NB III. Közép csoport 5. forduló

Mórahalom VSE – Szekszárdi UFC 0-2 (0-1)
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum. Vezette: Hanyecz Bence (Flinta Zoltán, Pogonyi Ferenc)
Mórahalom: Krnács – Lászik, Szücs, Puskás, Podonyi, Zsoldos, Bokányi, Magyar, Hrabovszki (Busa – a szünetben), Szalma (Zámbó – a szünetben), Fábián (Várda, 74’). Vezetőedző:Vojnic-Zelic Sasa.
Szekszárd: Filipánics – Károly, Lékó, Márton, Arena, Kozics (Juhász M., 75’), Dallos, Bata (Preininger, 62’), Turi, Budai (Hegedűs, 75’), Fejes. Technikai vezető: Horváth Bálint.
Gól: Turi (16’), Fejes (85’)
Sárga lap: Zsoldos (90’) ill. Márton (43’), Kozics (59’).

szcs