2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
1°C
Eső / 2°C
cs / 1°C
p / 2°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2017-04-19 15:11:30

Új helyen a Generali vásárhelyi irodája

Varró Katalin, a Generali Biztosító Zrt főtanácsadója volt a szerdai Női magazin vendége. Aktuális témával érkezett, mert a vásárhelyi iroda új helyre költözik, így már a Teleki utcán fordulhatnak ügyeikkel hozzá a kedves ügyfelek.

Új helyen a Generali vásárhelyi irodája

Az új iroda tágasabb és világosabb is a réginél. Sokkal kényelmesebben férnek el majd az ügyfelek, és könnyebb a bejutás is, főleg az idősebb vendégeknek az akadálymentesítés miatt. Ingyenes parkolás, és kerékpártároló is található az iroda előtt, amely megkönnyíti az érkezőknek a közlekedést.

Az ügyintézés menete nem változott, továbbra is olyannyira széleskörű, mint eddig. Az életbiztosításokon keresztül, a CASCO és kötelezőkön át, a lakásbiztosításokig mindenben számíthatnak Varró Katalin szakértelmére az ügyfelek.

Létezik a Generalinál olyan lakáskassza, amelyre 30 %-os állami támogatást kapnak az ügyfelek, de az utasbiztosításokat sem szabad elfelejteni, ugyanis most kezdődik a kirándulások, nyaralások időszaka. Fontos szempont, hogy akár kárrendezéssel, kárügyintézéssel is fordulhatunk a vásárhelyi irodához, valamint a díjak befizetésében is segítenek.

A Generali Biztosító Zrt. vezető tanácsadóját, Varró Katalint megtaláljuk Hódmezővásárhelyen, április 20-tól a Teleki utcán, a volt Videotéka helyén, illetve előzetes megbeszélés szerint akár hétvégén is, de elérhetik telefonon, a 30/558-1966-os számon, illetve interneten:www.generali.hu/ta/varrokatalin.

sk