2018. február 18. vasárnap, Bernadett
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Tiszta / 1°C
h / -0°C
k / 2°C
Regionális Hírek
Megyeri József | 2017-01-09 10:58:13

Tűz, robbanás és baleset

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vasárnapi összefoglalóját itt olvashatja:

Robbanás történt egy gyálaréti családi házban vasárnap délután. A szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A detonációban öt ember sérült meg, egyiküket életveszélyes állapotban szállították kórházba. A robbanás okának felderítésére a katasztrófavédelmi műveleti szakembere tűzeseti helyszíni szemlét hajtott végre.

Kigyulladt egy különálló szauna vasárnap este Szegeden, a Régi téli kikötősoron. A tüzet a szegedi tűzoltók egy vízsugárral fojtották el, személyi sérülés nem történt.

Tűz, robbanás és baleset

Felborult egy személyautó vasárnap délután Ruzsa és Üllés között, az 5433-as úton. A szegedi tűzoltók forgalomkorlátozás mellett végezték el a műszaki mentést. A sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Ömlött a víz egy hódmezővásárhelyi, második emeleti lakásból vasárnap délután. A lezárt lakásba a város hivatásos egysége kéziszerszámok segítségével jutott be. Az ablak alatt található radiátor fagyott szét, a víz ekkor már órák óta folyt a vezetékekből. A tűzoltók szüntették meg a szivárgást, majd a főügyelet a helyszínre kérte a közműszolgáltató szakembereit.

Forrás: katasztrófavédelem