2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Köd / -1°C
h / -0°C
k / -0°C
Közlekedési és Kék hírek
Kovács Péter | 2017-05-15 10:44:04

Több baleset is történt Hódmezővásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten több közlekedési baleset is történt. A kék híreket Dr. Bottyán József, a közlekedésrendészeti osztály osztályvezető-helyettese foglalta össze.

Dr. Bottyán József

Több baleset is történt Hódmezővásárhelyen

Több baleset is történt Hódmezővásárhelyen

2017.05.10-én 12 óra 04 perc körüli időpontban Hódmezővásárhely belterületén az Agyag utcában történt közlekedési baleset. Egy parkolóból, két várakozó jármű közül hajtott ki az Agyag utcára egy segédmotor-kerékpáros, aki figyelmetlensége miatt nem adott elsőbbséget az Agyag utcán szabályosan közlekedő személygépkocsinak, és féktávolságon belül eléhaladt. A gépkocsi fékezés közben ütközött a segédmotor-kerékpárossal, aki ennek következtében elesett és súlyos (nem életveszélyes) sérülést szenvedett. A segédmotor-kerékpáros ellen szabálysértési eljárás indult.

Több baleset is történt Hódmezővásárhelyen

2017.05.11-én21 óra 39 perc körüli időpontban Hódmezővásárhely belterületén a Jókai utca – Szántó Kovács János utca kereszteződésében történt anyagi káros közlekedési baleset. Egy személygépkocsi közlekedett a Damjanich utca irányából a Szántó Kovács János utca felé. A kereszteződéshez érkezve, a helytelenülmegválasztott követési távolság következtében hátulról nekiütközött az előtte haladó, fékező járműnek.

Több baleset is történt Hódmezővásárhelyen

2017. 05. 12-én 13 óra 42 perc körüli időpontban Hódmezővásárhely belterületén a Kodály Zoltán utca - Királyszék utca kereszteződésében történt közlekedési baleset.A kerékpárúton egymással szemben közlekedő két kerékpáros közül a kereszteződésben az egyik jobbra kis ívben, míg a másik balra nagy ívben próbált kanyarodni és az útját folytatni. A balra kanyarodó kerékpáros azonban helytelenül választotta meg a sebességét és a kelleténél kisebb ívben próbált elkanyarodni, miközben nekiütközött a szabályosan közlekedő kerékpárosnak. A szabályosan közlekedő kerékpáros az ütközés következtében elesett és 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

 

Forrás: Dr. Bottyán József