2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-3°C
-1°C
Felhős / -3°C
k / -1°C
sze / -2°C
Sport
Tudósító | 2017-02-19 19:48:48

Tavaszi előszél Bagi edzésén

Bagi Mátyás ismét megdolgoztatta az izmokat és a szíveket vasárnap délután Hódmezővásárhelyen, a Balogh Imsi Sportcsarnokban.

Tavaszi előszél Bagi edzésén

A funkcionális tréner az edzés előtt elmondta, zenei válogatásával szeretné egy kicsit elhozni a tavaszi, és a nyári hangulatot, ennek fényében a Zorba, a görög című igen közkedvelt zene remixével indította a cross tréninget, amelyre a szirtaki alapjait járták a részt vevők. A jó hangulat ezzel máris a tetőfokára hágott.

Tavaszi előszél Bagi edzésén

A kardió mozgás most sem maradhatott ki a repertoárból, amely köztudottan fokozza a keringést, a méregtelenítést, a magas pulzus szám pedig a zsírégetést támogatja. A szívet megdolgoztatásának jegyében magas térdemeléssel futás, terpesz-zár ugrálások váltották egymást. Ezt követően sorra jöttek a tabaták, 20 másodperc intenzív gyakorlatot 10 másodperces pihenő követett. Ezek során voltak kitörések, guggolások, 4 ütemű fekvőtámaszok, felülések, homorítások, planking-ek.

Tavaszi előszél Bagi edzésén

Az edzés végén most sem maradhattak el a nyújtó gyakorlatok, amelyek nélkül az izmaink megrövidülhetnek, rugalmatlanná válnak, és nagyobb eséllyel érezhetünk izomlázat testedzés után.

Tavaszi előszél Bagi edzésénMárka: Decathlon

A tavasz a megújulás időszaka, az évszakot megidéző zenei válogatás mellett a funkcionális tréner ruházata is megújult. Örömmel mutatta meg nekünk felső és alsó edzőruháját. A képen is jól látható, hogy a méltán közkedvelt edző felsőjén helyet kapott az Ezt válaszd! program 2 támogatójának logója is, a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség, és a Rádió7, és a Promenad.hu is szerepel a felsőjén. Nincs ez másképp a rajta lévő rövid ujjú pólóval sem.

 

Ács Helga