2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
1°C
Eső / 2°C
cs / 1°C
p / 2°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-05-13 11:41:09

Tapétát a falra!

Az otthonunk a személyiségünket is tükrözi, épp ezért nem mindegy, hogyan alakítjuk ki belső tereinket. A színek, a formák, a hangulatok kellemesebbé teszik az odahaza eltöltött időt, ezért fontos, hogy saját ízlésünknek, stílusunknak megfelelően válasszuk meg a falak, a szőnyeget, bútorok, függönyök színeit, mintáit. Erről beszélgettünk Oskovicsné Virág Kis Helgával, a DIEGO Szőnyeg-PVC-Parketta-Függöny Áruház üzletvezetőjével.

Tapétát a falra!

A folyamatosan változó trendekkel nehéz lépést tartani, de a lakberendezésben szerencsére nem is kell. Ráadásul ezen a téren a változás valamivel lassabb, mint például az öltözködésben. A jelenlegi divat azonban sokak kedvence lett, a DIEGO pedig ehhez igazítja termékkínálatát is. Ahogy már egy héttel ezelőtt is szót ejtettünk róla, a vintage stílust sokan igyekeznek becsempészni otthonaik lakberendezésébe. Ez pedig a tapéta kínálatban is megmutatkozik.

Már néhány éve ismét visszatért a tapéta a lakberendezésbe, ami annak is köszönhető, hogy egyre izgalmasabbak és egyre jobb minőségűek az elérhető alapanyagok, s emellett egyre könnyebbé válik a használatuk is. Eleinte az volt a trend, hogy csak egy-egy falrészt emeltünk ki dekor tapétával – például a nappaliban a kanapé körüli részt, vagy valamelyik sarkot, de ma már teljes falfelületeket fednek be ezzel az anyaggal, festés helyett. Sőt, ma már nem csak a lakás belső tereit tapétázhatjuk ki, de akár a teraszt, az erkély zártabb részét is díszíthetjük ilyen módon. A szín és mintaválaszték hatalmas, így akár dzsungeles hatást is elérhetünk, óriási levelekkel és színes pillangókkal. Természetesen a visszafogottabb stílust kedvelők is megtalálják, amit keresnek.

Tapétát a falra!

Rengeteget fejlődött a gyártási technológia. A mai tapéták moshatók, súrolhatók, és könnyű velük bánni, egy jó szakember könnyedén és nagyon szépen fel tudja helyezni a falra, s a leszedésük is lényegesen könnyebb, mint egy-két évtizede. Csak le kell húzni a falról, ráadásul az eltávolított tapéta maga alatt hagy egy makulatúra nevű anyagot, amire könnyebb festeni, és könnyebb a következő tapétát is felragasztani. A tapéták tisztántartásához pedig szintén a DIEGO-ban speciális tisztítószereket is beszerezhetünk.

A DIEGO Szőnyeg-PVC-Parketta-Függöny Áruházban, óriási tapéta kínálattal várnak bennünket, Hódmezővásárhelyen, a Lánc utca 5. szám alatt. Telefon: 62/244-777, de érdemes a kínálatot az interneten is megnézni: www.diego.hu. Nyitva tartás: hétköznap délelőtt 9-től délután 6-ig, szombaton 9-től délig.

Kiskata