2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
0°C
Felhős / 1°C
h / 0°C
k / -1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-10-05 17:13:15

Talán a kontrák jelenhetnek sikert Pécsett

Újabb nehéz mérkőzés vár az NB III Középcsoportjában a Hódmezővásárhelyi FC-re. A csapat a PMFC otthonába látogat vasárnap.

Talán a kontrák jelenhetnek sikert Pécsett

Nagyon igyekezett a Vecsés elleni bajnokin a Hódmezővásárhelyi FC, a győzelem azonban mégsem jött össze. Faggyas Milán ugyan meg tudta lőni a vezetőgólt, azt követően azonban nem sikerült rátenni a második lapáttal, a Vecsés pedig kevés helyzetét kihasználva egalizálni tudott.

Pécsett teljesen más mérkőzésre számíthatnak a vásárhelyiek, a hazaiak vélhetően a támadófocit részesítik majd előnyben, olyannyira, hogy a HFC számára talán a masszív védekezés és az abból indított kontrák jelenthetik a sikert.

Marton Bencéék már Szűcs Róbert vezényletével készülnek az újabb rangadóra.

„Robival már korábban is dolgoztunk együtt, de a játékos pályafutásáról is ismerem, játszottunk is együtt. Úgy gondolom, hogy olyan ember, aki nagyon játékos párti, szereti közelről ismerni a játékosait és ezáltal szerintem tudja is, hogy ki mire képes és ennek fényében állítja össze a csapatot.” - fogalmazott Marton.

„Pécsen inkább egy védekezőbb stratégiával szeretnénk pályára lépni és ebből gyors kontrákat akarunk vezetni, hátha ez volna a célravezetőbb. Nagyon jó csapathoz fogunk vendégségbe menni, a védekezésünket nagyon össze kell raknunk. Úgy utazunk, hogy az első győzelmet, amit mindenki olyan nagy áhítattal vár, mi hamarabb szeretnénk bezsebelni. Ha ezt Pécsen kell, hogy megtegyük, akkor úgy lépünk pályára, hogy ez ott sikerüljön.” - teszi

A pécsiek 8 meccsből ötöt nyertek, háromszor pedig vereséget szenvedtek, az elmúlt meccseken azonban jól teljesített Márton Gábor csapata, négy találkozót nyertek zsinórban.

A tavalyi pécsi meccsen a hazaiak egyetlen góllal otthon tartották a pontokat, februárban viszont 1-1-es döntetlen lett a vége, a csereként beállt Pataki Zsolt gólja ért pontot a Vásárhely számára.

A találkozót október 8-án 15 órától rendezik.

Forrás: hfc1912.hu