2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-5°C
-5°C
Tiszta / -5°C
h / -5°C
k / -5°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-10 07:20:39

Szűz: őrizze meg hidegvérét!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Szűz: őrizze meg hidegvérét!

Kos 03.21 - 04.20 Eljöhet a pillanat, amikor úgy érzi, torkig van. A mai nap éppen aktuális egy ilyen pillanatra. Ám, mielőtt még végletes kijelentésekre fakadna, vegyen egy nagy levegőt, és ne mondjon semmit! Délutánra már képes lesz a higgadtságra, és megoldhatja a helyzetet. De ha már délelőtt hisztériás rohamot kap, akkor senki sem akar majd szóba állni önnel. A pénzügyeket is érintheti, amit ma cselekszik.

Bika 04.21 - 05.20 Kapkodós napja lehet, ráadásul a délelőtt folyamán, mintha képtelen lenne felébredni. Ébren is álmodik. De fontos is, hogy figyeljen a ma hajnali álmaira, mert azok valamilyen üzenetet közvetíthetnek az ön számára a tudattalanjából. Persze lehet, hogy egyedül képtelen értelmezni a képtelen álmokat. Keressen fel egy pszichológust, álomfejtőt, vagy asztrológust! Vagy hívja fel az édesanyját!

Ikrek 05.21 - 06.21 A mai napot pihenősebbnek érezheti: talán a főnöke távolmaradása, vagy akár szabadnap miatt is lehet többet lazítania. Ez most nagyon rá is fér önre, mivel a szervezete valóban kimerülőben van. Délutántól a Hold helyzete egyre erősebben megkívánja öntől, hogy kicsit befelé figyeljen. Menjen ma korán haza, és készüljön fel pihenős hétvégére! Ha kimeríti magát, megbetegedhet.

Rák 06.22 - 07.22 Uralkodó bolygója az Uránusz hatása alatt áll a mai napon. Hatására túlságosan elhamarkodott döntéseket hozhat, avagy akarata ellenére kerülhet váratlan helyzetekbe. Az biztos, hogy a jó reflexeire szüksége lehet. Egy barátja is meglepheti, és nem biztos, hogy úgy, ahogyan azt ön szeretné. De, ha igazán szereti őt, akkor másként is megélheti a kapcsolatukat. Ellenkező neműek között akár a szerelem is kivirágozhat.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Valamihez nagyon nem fűlik a foga, de mégis meg kell csinálnia. Ne aggódjon, mert ahogy túlesik rajta, akkor már örülni fog az eredménynek. A munka végzéséhez szüksége lehet egy hölgy segítségére. Ha nem is ismeri, most elmélyülhet a kapcsolatuk. Akár szerelem, vagy mély barátság is lehet belőle. Az otthonában is szerelem várja, még akkor is, ha kötözködéssel fogadja a kedvese. Lásson a szavak mögé!

Szűz 08.24 - 09.22 Igyekezzen megőrizni a hidegvérét! Az értelem és érzelem szokásos konfliktusát kell megtapasztalnia, de most az egyszer tényleg a józan eszére hallgasson! Annál inkább, minél inkább szereti azt, akivel vitába keveredik. A csillagok állása most azt sugallja, hogy tanácsosabb nem engedni a kérésének, és inkább a saját belátásának higgyen. Mint, mikor egy fogfájós, félős kisgyereket kell az orvoshoz vinni.

Mérleg 09.23 - 10.23 Nagyon ágál egy érzés ellen, a legszívesebben tudomást sem venne a létezéséről. Pedig az egyetlen, amit tehet, hogy túl essen rajta, az az lenne, hogy átadja magát neki. A szerelem, ha tilos is, olyan, mint a puding. A próbája az evés. Amíg nem tudja meg, hogy rossz-e, vagy jó, vágyni fog rá. A mai napon kötelező a randevú. Vegye fel a legszebb ruháját! Gondoljon az illatokra is!

Skorpió 10.24 - 11.22 A jegyében járó Jupiter a Holddal kerül szembenállásba: nagyon fordulatos napra számíthat éppen ezért. A jó sorsa nem hagyja el, de az biztos, hogy nem onnan fogja kapni a jószerencsét, ahonnan azt várja. A kedvességével bárkinél nyerő pozícióba kerülhet, legyen szó munkáról, üzletről, vagy személyes kapcsolatokról. Mosolyogjon, és elegyedjen szóba egy kedves ismeretlennel!

Nyilas 11.23 - 12.21 A mai napját végre szánja a kikapcsolódásnak. Rengeteg a teher a vállán, ideje lenne kicsit leadnia belőle. A takarítás várhat, vagy megoszthatja mással. A gyerekei és a társa is jobban örülnének, ha mára valami közös wellness programot, vagy kirándulást, esetleg sportot választana. A pihenésnél is nagyobb szükségük van a közös nevetésre. Egy vicces színdarabot, vagy filmet is megnézhetnek.

Bak 12.22 - 01.20 Ezen a hétvégén nemcsak az erejét, de a magabiztosságát is vissza kellene nyernie. Ehhez nem elég, ha pusztán kikapcsolódik, de olyan emberekkel kell körülvennie magát, akik megerősítik önt a hitében és természetesen szeretik önt. Azokat az embereket, akik nem ilyenek, akkor is kerülje, ha egy családtagról van szó. Egy rosszmájú anyós a legrosszabb.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Valaki folyton az orra alá dörgöl egy ügyet, amit ön már régen elfeledett, vagy ami felett ön nagyvonalúan szemet hunyna. Sajnos nem vagyunk egyformák, vannak, akik jobban ragaszkodnak a keserveikhez. Ha azonban azt szeretné, hogy ezzel a dologgal végre békén hagyja önt, akkor mondja meg neki világosan, hogy már indiszkréciónak érzi ezt a szemrehányást. Ha intelligens, érteni fog a szóból.

Halak 02.19 - 03.20 Rengeteg a feladata, szinte ki sem lát a munkából. Ez azonban nem ok arra, hogy a mai napját is hivatali teendőkkel töltse. A szervezete valósággal éhezi a szabadságot: a mai napon adja át magát a spontaneitásnak! Még a szervezett szabadidős programok sem esnek olyan jól, csak, ha hirtelen ötlettől vezérelve tehet valamit. Az állatok ma különösen közel állnak a szívéhez.

Forrás: blikk.hu