2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
6°C
4°C
Felhős / 6°C
p / 4°C
szo / 1°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2018-01-12 07:22:19

Szűz: érzelmi életében káosz uralkodik

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Szűz: érzelmi életében káosz uralkodik

Kos 03.21 - 04.20 Egy ötletének köszönhetően igen népszerűvé válhat. Az uralkodó bolygóját érő vénuszi fényszög igen kellemes helyzetbe hozhatja: szerelmesebbnek, szebbnek, vagy egyszerűen csak vidámabbnak és népszerűbbnek érezheti magát, ráadásul úgy, hogy ez a helyzete a komolyságán mit sem változtat. Hiszen a Szaturnusz gátló hatásait is érzi, de a nehézségeket most sokkal jobban elviseli, sőt kihívásnak érzi.

Bika 04.21 - 05.20 Uralkodó bolygója ma igen kedvező helyzetben áll: a tisztánlátó Nappal és a nagyreményű Jupiterrel is kellemes fényszögben áll. Jó nap ez a mai a tárgyalásokra, értekezletekre, üzletkötésre, akár eladni akár vásárolni szeretne. Beszerezhetne például valamilyen múlhatatlanul szükséges kelléket az otthonába. Egy kis utánajárással ma igen szerencsésnek bizonyulhat ezen a téren is! Egy felesleges holmitól megszabadulhat.

Ikrek 05.21 - 06.21 Nem feltétlenül önnek kell kitalálnia valaki más helyett, hogy mik is legyenek az életcéljai. Ez még akkor sem így van, ha az illető, aki erre akár egyenesen felkéri önt, esetleg maga az élete társa, vagy a gyermeke. Az ilyen döntés ugyanis idővel kétélű fegyvernek bizonyulhat. Az illető aztán majd mindig az ön felelősségét fogja felemlegetni a kudarcaiért. Hárítsa el magától ezt a visszás felelősséget!

Rák 06.22 - 07.22 Minden bátorságát össze kell szednie a mai napon, hogy egy megpróbáltatáson szerencsésen túl lehessen. Az uralkodó bolygójával fényszögben álló Szaturnusz hatására a munka frontján tüntetheti ki magát, s az Uránusz fényszöge azt jelzi, hogy leginkább valami újításával, újszerű megoldásával. Egy új szerelem lehetőségét is jelzi azonban ez a csillagállás, ami ön és egy kollégája között lobbanhat fel.

Oroszlán 07.23 - 08.23 A szokásosnál is bőségesebben ellátják ma feladatokkal. De ön ennek inkább csak örüljön, mert ez a próbatét nagy lehetőség is egyben. A jegyében járó Jupiter az uralkodó bolygójával alkot igen kedvező fényszöget, ami azt jelenti, hogy a nagy szerencsebolygó hatásait ma dupla erővel kihasználhatja. De persze sok múlik azon is, hogy ön mennyire képes élni is a jó lehetőségekkel. Minden feladat egy lépcső lehet.

Szűz 08.24 - 09.22 Érzelmi életében megint mintha eluralkodna a káosz. Ezt azonban vegye inkább jó jelnek: egy lehetőség ez arra, hogy mindent az alapoktól kiindulva kezdjen újra. A Szűz Hold ma segíthet önnek abban, hogy kitakarítson a párkapcsolatából mindent, ami nem odaillő, amit már csak a régi rossz emlékek miatt tart relevánsnak. Valójában ezek már nem létező problémák. Döbbenjen rá! És lépjen tovább!

Mérleg 09.23 - 10.23 Ma a szokásosnál is joviálisabbnak mutatkozhat, minthogy uralkodó bolygója a nyájas Jupiterrel alkot igen jó fényszöget. Így aztán nem is csoda, hogy még vonzóbbnak tűnhet a társasági életet élő emberek körében, és még inkább megnyerheti mások tetszését és vonzalmát. A jó szó, amit másoknak ad, ráadásul még valamiféle gyógyító erővel is bírhat. A kedvességével mindenkit felderít ma a környezetében.

Skorpió 10.24 - 11.22 Az uralkodó bolygóját érő kedvező vénuszi és jupiteri fényszögek hatására úgy érzi, mintha egy új lehetőséget kapott volna a sorstól. Igaz, ez azt is jelentheti egyben, hogy mostantól sokkal összeszedettebbnek és kitartóbbnak kell mutatkoznia. De mégis, mintha egy rossz szérián lenne túl. Sőt, úgy is értelmezheti, hogy minden rossz csak azért történt a közelmúltban, hogy végre a jó útra terelje önt.

Nyilas 11.23 - 12.21 A mai naptól uralkodó bolygója igen kedvező fényszögben áll a szerelembolygóval és az akaratos Marssal is. Ez akár egy új, friss kapcsolat kezdetét is elhozhatja az ön életébe, de minimum jó lehetőséget teremt arra, hogy érzelmi életében megújuljon. De igaz lehet ez az anyagiakra vonatkozóan is. Ha önnek üzleti érdekeltségei vannak, mától nagyon jóra fordulhat a sora!

Bak 12.22 - 01.20 Eddig híján volt a határozott elképzeléseknek. Mostanra viszont végre tisztázni tudja a helyzetét, és ez a kapott tisztánlátás egyértelmű cselekvésekre is sarkallja. A jegyében járó Szaturnuszt a Vénusz is támogatja, ami kellőképpen ellensúlyozza a Plútó negatív hatásait ahhoz, hogy végre konstruktív döntéseket hozzon, és ennek megfelelően egyértelmű lépéseket tegyen.

Vízöntő 01.21 - 02.18 A Szaturnusz ismételten arra figyelmezteti, hogy hatalmas nyomás nehezedik az ön vállára, és komoly erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy minden elvárásnak és feladatnak meg tudjon felelni. Ráadásul a családtagjai gondjai sem hagyják önt nyugodni, bármennyire is igyekeznék felülemelkedni rajtuk, tesznek róla, hogy folyton figyelnie kelljen rájuk. Napi egy óra szabadidő önnek is jár.

Halak 02.19 - 03.20 A mai napon úgy érezheti, hogy a világ elmúlt ön felett, hogy képtelen és nem is akar lépést tartani a korral, melynek szelleme, újításai, annyira távol állnak az ön lelkivilágától. Nem lehet azonban ennyire végletesen merev! A technika, bár néha ördögi, mégsem maga az ördög, és bár a részletekben lakik, ön eléggé nagyvonalú ahhoz, hogy ettől el is tudjon tekinteni.

Forrás: blikk.hu