2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
0°C
1°C
Felhős / 0°C
p / 1°C
szo / 2°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-05-17 16:26:07

Szezonzárásra készül a HLKC

Csütörtökön játssza az idei szezonban utolsó bajnoki mérkőzését a Hódmezővásráhelyi LKC. A kézilabdás lányok a tabella második PC Trade Szeged KKSE gárdáját fogadják a Balogh Imsi Sportcsarnokban.

Szezonzárásra készül a HLKC

Az előzetes tervekkel ellentétben nem szombaton, hanem csütörtökön vívja utolsó szezonbeli mérkőzését a HLKC. A lányokra most sem vár könnyű mérkőzés, a második helyen álló szegedi csapat érkezik a vásárhelyi Balogh Imsi Sportcsarnokba. A meccs esélyeseinek a szegediek számítanak, akik több korábban élvonalbeli játékost is a soraikban tudnak. A találkozó ugyanakkor tét nélküli a Szeged számára, hiszen egy hajszállal, de lemaradtak a bajnoki címről, a három pontos hátrányukat pedig már nem tudják ledolgozni. Ez persze nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel érkeznek Vásárhelyre.

Tétje tulajdonképpen a HLKC számára sincs a csörtének, a végeredménytől függetlenül a 12. helyen zárják újoncként a másodosztály küzdelmeit.

Sérülés nem nehezíti Bartók Csaba vezetőedzőt a csapat összeállításában.

A felnőttek 18:30-tól játszanak, a juniorok pedig 16:30-kor lépnek pályára. Utóbbi bajnokságban a PC Trade Szeged KKSE és a HLKC is esélyes még a dobogóra.

szcs