2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-07-15 11:18:08

Szépít is a Pi-víz

Az esztendő minden időszakának vannak varázslatos napjai, éjszakái. Szent Iván (vagy a régi magyar hagyományban Virágozó Szent János) éjszakája is épp ilyen. A lányok ilyenkor akár férjet varázsolhatnak maguknak, s minden álom valóra válik. Például, ha valaki azt kívánja, legyen ő a legszebb a világon, még ez a vágy is teljesülhet. De ebben nem csak a varázslat segíthet, hanem a Pi-víz is, aminek varázsereje ráadásul az év minden napján rendelkezésünkre áll. Erről beszélgettünk Kispál Lászlóval, az Élet Forrása Biocentrum tulajdonosával.

Szépít is a Pi-víz

Arra, hogy a Pi-víz milyen különleges, a japánok jöttek rá. Nem ők találták fel, csupán felismerték, ami óriási különbség. A japán tudósok azt kezdték vizsgálni, miként fordulhat elő a növényeknél, hogy a levélrügyek olykor kivirágoznak. Ekkor fedezték fel, hogy a növényekben - s mint később kiderült minden élő szervezetben - nem hatos, hanem hármas vízfürtű víz van, tehát ennek más a molekula szerkezete. A Pi-víz tehát ilyen hármas vízfürtű molekulákból áll.

Ahogy a szervezetünk felveszi a Pi-vizet, feltöltődik energiával, ezáltal ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben, a vér mintegy 40 százalékkal több oxigént tud szállítani, ezáltal nemcsak testileg, de szellemileg is frissebbek leszünk, lassul az öregedés, kitisztítja az emésztőcsatornát, felszabadítja az immunrendszert, és még hosszan lehetne sorolni a pozitív hatást.

De még szépülhetünk is vele, ugyanis nemcsak belsőleg, de külsőleg is használhatjuk. Az arcunkat, hajunkat is moshatjuk vele - így szebb lesz a bőrünk, később jelennek meg a ráncok az arcunkon, és a hajunk is később kezd el őszülni.

A Pi-vizet kortól függetlenül bárki fogyaszthatja, akinek fontos az egészsége, 0-tól 120 éves korig - vagy akár tovább. Fogyasztása az emberi testsúlyhoz köthető, 30 kilogrammonként 1 liter javasolt. Ez azt jelenti, hogy egy 60 kilogrammos embernek napi 2 liter fogyasztása az ideális. Reggel, ébredés után, éhgyomorra igyunk meg fél litert, a többit nap közben, amikor csak jól esik!

A Pi-víz nem csak emberi fogyasztásra alkalmas, használhatjuk öntözésre – tökéletes megoldás lehetne a bio-gazdálkodásban. Segítségével nagyobb terméshozam elérhető el, és a gyomnövények, kártevők is sokkal kevesebb gondot okoznának. A Pi-vízbe áztatott magok hamarabb kicsíráznak, nagyobb lesz a gyökerük, ezáltal a terméshozam is megnő 30-40 százalékkal. De az építkezésben is használható, sőt, a Pi-vízzel kevert építőanyag stabilabb, ellenállóbb lesz.

Az Élet Forrása Biocentrum Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 54. szám található, hétköznapokon 9-17 óra között tart nyitva az üzlet (fél 1-től 2 óráig van szünet, ilyenkor van házhozszállítás). Telefonon is érdeklődhetnek, és akár rendelhetnek is: 30/9-456-180. Cégek is rendelhetnek Pi-vizet 19 literes vízadagolóban. A Pi-víz vásárlásához kérjük, vigyenek magukkal saját palackot. Folyamatosan van akció is: az új fogyasztók 40 százalék kedvezménnyel vásárolhatják a Pi-vizet egy hónapig. A humán Pi-víz literenként 50 Ft (új fogyasztóknak 30 Ft), a lúgos-oxigénes változat pedig 80 Ft-ba kerül (új fogyasztóknak 50 Ft).

Kiskata