2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
4°C
Tiszta / 2°C
p / 4°C
szo / 1°C
Sport
Megyeri József | 2017-03-20 08:58:40

Szép sikerek a vívó utánpótlásban

A befektetett munka mindig megtérül, ezt bizonyították a Csomorkány Sport Egyesület fiatal versenyzői is.

Budapesten a Rozsnyai utcai sportkomplexumban országos bambi korosztályú versenyt rendeztek.

Szép sikerek a vívó utánpótlásban

A 2005-ös születésű versenyzők bemutatkozása nem is sikerült olyan rosszul a vásárhelyi klubból érkezőknek. Az egyesület öt ígéretes versenyzőjével vett részt ezen a megmérettetésen. A verseny a fiúk bemutatkozásával kezdődött, majd délután a lányok mutathatták meg mennyire felkészültek.

Gémes Ádám a két csoportkőr levívása után veretlenül került az indulók élére. A sors iróniája és addigi teljesítményük eredménye úgy alakította a versenyt, hogy a 8-as döntőbe jutásért két vásárhelyi klubtársnak, Juhos Benedeknek és Sós Leventének kellett megküzdeni a továbbjutásért. Ebből a csatából Juhos Benedek került ki győztesen. Nagyon nem lélegezhetett fel, hiszen a 4-be jutásért szintén klubtársával, az eddig veretlen Gémes Ádámmal került egy ágra.Ádám tudásáról és elhivatottságáról adva tanúbizonyságot legyőzte Benedeket. A kettőbe jutásért is nyerni tudott. Viszont az első helyért vívott asszóbanelszenvedett veresége az így is nagyon értékes második helyre juttatta.

Délután a lányok versenyében Molnár Réka és Hudák Anna vívhatott a vásárhelyi klubból.

Szép sikerek a vívó utánpótlásban

Molnár Réka két forduló után veretlenül ugyan, de gyengébb tusaránnyal a hetedik helyről várhatta a direkt kieséses táblákat.  Ügyes, jó vívással menetelt előre, győzelmeket szerezve. A végső küzdelemben a 2-be jutásért kikapott a későbbi győztes UTE-s versenyzőtől. Réka a megérdemelt bronzérmet vehette át.

Eredmények:

Gémes Ádám 2. hely

Juhos Benedek 7. hely

Sós Levente 10. hely

Molnár Réka 3. hely

Hudák Anna 16.hely

Gratulálunk!

 

Forrás és fotók:

Magyary Ágnes