2018. február 24. szombat, Mátyás
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-2°C
Felhős / 1°C
v / -2°C
h / -5°C
Zenei hírek
Szabó Viktor | 2017-08-01 17:08:35

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

Idén ötödik alkalommal rendezte meg az Anna and the Barbies zenekar a saját rajongói fesztiválját. Az Ópusztaszer határában található Akhal Ménes területén egy igazi hippi közösség gyűlt össze, hogy különösebb szabályok nélkül kapcsolódjanak ki.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

Az elmúlt négy évben egy családias, rajongói tábor vert tanyát a ménes területén. Idén azonban egy igazi fesztivállá nőtte ki magát a rendezvény. Augusztus első három napja az önfeledt szórakozásról és kikapcsolódásról szól Ópusztaszeren.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

Kibővítettük a szervezői gárdát, sokkal több önkéntessel dolgozunk, és komolyabb hangtechnikát hoztunk ide. Nagyon odafigyelünk arra, hogy minőségi ételeket és minőségi italokat kínáljunk az érdeklődőknek, és ezáltal egy magas színvonalú rendezvényt hozzunk össze.” - mondta el Dénes Adél, az Anna and the Barbies menedzsere.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!Dénes Adél

Adél hozzátette, hogy a zenekaruk mindig is közvetlen kapcsolatot ápolt a közönséggel, és minden sztárallűrtől mentesek voltak. Mint elmondta, ezen a fesztiválon lehetőségük van egy közösségépítésre, hiszen adott egy nagy puszta, ahova az emberek kikapcsolódni járnak, és megpróbálják a külvilágot kizárni erre a pár napra.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

A banzáj egyik íratlan szabálya, hogy senki sem használ modern technikai eszközöket. Nincs laptopozás, nincs tabletezés, és nincs szelfizés sem. Az emberek egymással beszélgetnek, barátságokat építenek.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

A zene mindenkit összeköt, így a Woodstock az Ugaron fesztivál sem telhet el koncertek nélkül. A három nap alatt megannyi fellépő szórakoztatja a közönséget, köztük például a Apey, a Quimby, a Tóth Vera Trio és természetesen az Anna and the Barbies.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

Már harmadik éve visszajáró vendég vagyok itt. Két barátnőmmel, Adával és Szilvivel érkeztem idén, és nagyon jól érezzük magunkat. Imádom, hogy mindent szabad, természetesen az emberi normákon belül. Nagy a tér, nincs erőltetve semmi, ki lehet zökkenni a hétköznapokból.” - mesélte Orsi, a fesztivál egyik látogatója.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!Szilvi, Orsi és Ada

A koncerteken kívül számos kísérő programmal készültek a szervezők. A három nap alatt különböző kézműves foglalkozásokon lehet részt venni, tornázhatnak, jógázhatnak, és egy igazi hippi kikapcsolódáson vehetnek részt az érdeklődők.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

István első alkalommal vesz részt a dzsemborin. Barátai noszogatására ment el egy Anna and the Barbies koncertre, és nagyon megtetszett neki a zenekar. A közösségi hálón megkereste őket, és így értesült a fesztiválról. Egyedül érkezett, azzal a reménnyel, hogy beilleszkedik egy baráti társaságba.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

A Woodstock az Ugaron olyannyira az emberi kapcsolatokra összpontosít, hogy egy akció keretén belül, aki 8 órahosszára leadja a telefonját a megőrzőbe, egy kupont kap, amit ölelésre vagy puszira válthat be a zenekar tagjainál.

Szelfi mentes móka 2013 óta - Galéria!

 

Sz.Viktor