2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
0°C
1°C
Felhős / 0°C
p / 1°C
szo / 2°C
Önkormányzatok hírei
Égető Réka | 2017-08-25 09:10:38

Székkutason zúz a Lord

Székkutas Község Önkormányzata és a Székkutasi Lovas Egyesület idén is megrendezi a IV. Főtéri Falunapot és a XVI. Lovasnapot, szeptember 1-3. között. A rendezvényen többek között fellép a Lord zenekar és az Apostol, de a sportolni vágyók sem fognak szomorkodni szeptember első hétvégéjén.

A programok szeptember 1-én, pénteken délután a Székkutasi Emlékháznál kezdődnek, ahol Kovács István fehérgárdista mártír tiszteletére átnevezik az emlékházat. Az ünnepélyes névadó 16 órakor lesz.

Székkutason zúz a Lord

Szél István

Erről Szél Istvánt, Székkutas polgármestere a következőt nyilatkozta:

Ezt követően a Rockefeller, majd a Lord zenekar várja Székkutas főterén a szórakozni vágyókat. Az estét a Gazsó&Szűcs Duó zárja, a tőlük már megszokott, jó hangulatú utcabállal.

Székkutason zúz a Lord

Fotó forrása: vaskarika.hu

A szombat a sport jegyében indul, ugyanis 9 órakor, az újonnan alakult Székkutasi Futókör egy 4 km-es távra hívja a futás szerelmeseit. A programok 10 órától a Székkutasi Sportcentrumban folytatódnak Bagi Mátyás funkcionális tréner családi cross training edzésével, majd a FlyAddiction akrobatikus kosárlabda bemutatóját és a Feel Good Company táncbemutatóját is megtekinthetik az érdeklődők, de az is kiderül, hogy ki a legfittebb hölgy és férfi Székkutason. A sportfoglalkozásokkal párhuzamosan a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének, valamint a Rádió 7 és a www.promenad.hu szerkesztőségének közreműködésével kutyashow, illetve állatvédelemmel kapcsolatos játékos feladatok várnak kicsiket és nagyokat.

Délután a fellépők között köszönthetik majd Hatvani Kiss Gyöngyit, Peller Károlyt, Balog Tímeát, Seres Krisztiánt és az Apostol együttest is. A szombati napot tűzijáték és a Jump Rock Band zenekar koncertje zárja.

A Székkutasi Lovas Egyesület szervezésében szeptember 3-án, vasárnap Lovasnapra várják a helyi és környékbeli lakosokat. A programok között fuvaros verseny, lovasbemutató, csikós-bemutató, voltizs és kétfordulós akadályhajtás is lesz.

Székkutason zúz a Lord

Fotó: archív (2015. szeptember 4.)

A falunapon a gyermekeknek ingyenes programokkal kedveskednek, többek között ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozás és trambulin is garantálja majd a jó hangulatot a számukra.

ÉR.

Forrás: Olasz Mónika