2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Havazás / 1°C
p / 3°C
szo / -1°C
Reklám
Fazekas Gábor | 2017-03-24 11:32:02

Szegeden az eladó lakások száma nem csökkent

Ha sorra vennénk az élhetőség és munkavállalás szempontjából is népszerű nagyvárosainkat, akkor Szeged minden valószínűség szerint megtalálható lenne a lista vezető pozícióiban. Remek adottságai, oktatási-és munkalehetőségei miatt sokan teszik le mellette a voksot. A kiadó lakás Szegeden szintén népszerű, hiszen nagyon sok felsőoktatási intézményben hallgató választja ezt a módját a városban tartózkodásnak.

Az otthonterkep.hu információi szerint az eladó lakások száma nem sokat csökkent az elmúlt hónapokban, pedig ahhoz képest, hogy Szegedről van szó, már egészen megfizethető árkategóriában is igényes ingatlanokhoz juthatunk.

Belvárosi lakás már 14 millióért

Kevesen gondolnák, de egy klasszikus, 56 négyzetméteres, földszinti lakáshoz már közel 14 millióért hozzájuthatunk, méghozzá a belváros frekventált területén. A téglaépítésű társasházban alacsony rezsiköltségekkel kell számolni, ami kifejezetten vonzónak bizonyul.

Szegeden az eladó lakások száma nem csökkent

Akár befektetési jelleggel is érdemes elgondolkodni az ingatlanon, hiszen hosszú távon a bérleti díjakkal jövedelemhez juthatunk, arról nem is beszélve, hogy egy szegedi belvárosi ingatlannal gazdagodtunk.

Családi álomotthon kiváló fekvéssel

120 négyzetméteres családi házban képzelhetik el jövőjüket azok, akik a közel 43 milliós, petőfitelepi ingatlant választják. A 2014-ben épült ingatlan kiváló felszereltséggel, élhető belső terekkel és rendezett kerttel várja az érdeklődőket. A három és fél szoba mellé gardróbok is társulnak, így az öltözködés és persze a végtelen tárolóhelyek szerelmesei is rátalálhatnak az ideális megoldásra.

Szegeden az eladó lakások száma nem csökkent

A kertben a legkisebbek számára kialakított trambulin, csúszda és homokozó is megtalálható, de a frekventált elhelyezkedésből adódóan a közlekedés sem jelenthet problémát. A közelben megtalálható szolgáltatók ellenére is csendes a környék, ami fontos szempont szokott lenni a legtöbb családos számára.

Álomotthon 65 millióért

Természetesen a szegedi ingatlan kínálatban azok is rátalálhatnak az álomotthonra, akik számára az anyagiak kevésbé elsődlegesek a döntésnél. 65 millióért hirdetik azt az újszegedi családi házat, mely mind a 235 négyzetméterével a csendes pihenést szolgálja. Akár több generáció számára is ideálisnak bizonyul az ingatlan.

Szegeden az eladó lakások száma nem csökkent

A földszint különlegessége a télikert, de a teleken megtalálható zöld terület is mindenképpen szót érdemel, hiszen növénykülönlegességekkel van beültetve. A márványburkolatú nappali megadja azt a színvonalat az otthonnak, amelyre sokan vágynak. 4-8 fős családok számára remek választás a ház.

Kertvárosi ingatlan prémium kategóriában

Szintén a prémium kategória iránt érdeklődőknek ajánlható az a kertvárosi, hét szobával rendelkező, 200 négyzetméteres ház, mely 1200 négyzetméteres parkosított telken fekszik. A kertvárosi nyugalom mindazzal a luxussal társul, amelyre az otthon töltött időben a legtöbben vágyunk. A sport szerelmesei konditeremben dolgoztathatják meg izmaikat, majd egy kellemes szaunázással zárhatják a programot.

Szegeden az eladó lakások száma nem csökkent

Az ingatlanhoz tartozó két garázs kiválóan alkalmas a gépjárművek számára. A 72 milliós vételárért egy csendes környéken fekvő, magában sokféle lehetőséget rejtő családi házhoz juthatunk hozzá.

S hogy mi a helyzet akkor, ha az ingatlanvásárlás helyett inkább a bérlet mellett döntenénk? Egyetemi hallgatók, időszakosan Szegeden munkát vállalók vagy összeköltöző fiatal párok számára is ideális lehet például az a társasházi lakás, mely már havi 60 ezer forintos bérleti díjért elérhető.

Szegeden az eladó lakások száma nem csökkent

A kiadó lakások országosan igen eltérő képet mutatnak a bérleti díjak tekintetében. A főváros és a nagyvárosok rendszerint vezetnek az összegeket illetően, de az említett 60 ezres bérleti díj kifejezetten kedvezőnek mondható egy egyetemi városban.