2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-2°C
Tiszta / 1°C
k / -2°C
sze / -2°C
Regionális Hírek
Soós Kata | 2017-08-11 10:43:33

Százhúszan rúgják a bőrt Apátfalván

Az apátfalvi magazin minden hónap első hétfőjén jelentkezik a Rádió 7-ben 13 óra 15 perckor. Most a műsorunk összefoglalóját olvashatja, melyben szó volt a Guzsalyosról, melyen négy testvértelepülés művészeti csoportjai léptek fel, de beszéltünk a 22. Szent Anna Napokról, de az apátfalvi labdarugó csapat sikereiről is.

Százhúszan rúgják a bőrt Apátfalván

Július első hétvégéjén tartották meg a 17. Guzsalyost, melyen négy testvértelepülés művészeti csoportjai mutatkoztak be. A települések felváltva töltik be a házigazda szerepét, így esett most ez a szerep Apátfalvára. Erdélyrből Apáca, a Vajdaságból Kisorosz, valamint Békés megyéből Csanádapáca érkezett. Színes fogadtatásban volt részük, a Borbély András Band lendületes műsorával indította a programsorozatot. A Faluházban és a Szigetházban nagy szeretettel fogadták az érkező vendégeket. Vacsora után a pódium színpad vidám jelenetei zárták az estét.

Az egész programról itt hallhat:

A 22. Szent Anna napok első napján rendezték meg az Apátfalvi Nemzetiségi Kulturális találkozót. Az Apátfalvi Cigány Folklór együttes adott koncertet, őket a Kanizsa Csillaga követte. Bódi Csabi előadását is meghallgathatták a programra kilátogatók.

A programról több részletet itt hallhat:

Eredményes szezont tudhat maga mögött az apátfalvi labdarugó egyesület, minden csapatnál előrelépés, és fejlődés tapasztalható. Összesen százhúsz igazolt játékossal rendelkezik az egyesület, és hét korosztályban rúghatják a bőrt a focisták.

A teljes hanganyagot itt hallhatja:

 

sk