2018. február 17. szombat, Donát
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
2°C
Tiszta / 3°C
v / 2°C
h / -0°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2015-12-10 21:31:20

Szavazzon a Borbolyára!

A deszki Borbolya néptánccsoport a Fölszállott a páva középdöntőjébe jutott. A Duna Televízió december 11-én, pénteken este közvetíti a tehetségkutató műsort. Itt elsősorban a nézők szavazata számít. A dél-alföldi régiót egyedül a deszkiek képviselik, így kérik, minél többen voksoljanak rájuk.

Szavazzon a Borbolyára!

A deszki dr. Martin György Alapfokú Művészeti Iskola Borbolya csoportjának tagjai fantasztikus dolgot vittek végbe. A Duna Televízió Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsorának táncegyüttes kategóriájában a legjobb öt közé jutottak a gyerekek. A középdöntőt a televízó élőben december 11-én, pénteken 19.30-tól közvetíti.

Szavazzon a Borbolyára!

A középdöntőben már a közönség szavazata is számít, hiszen a zsűri mellett egy produkciót sms szavazással juttathatnak tovább a nézők. A 06-20/30/70-4422-999-es alapdíjas sms-számon adható le a szavazat, úgy, hogy a képernyőn megjelenő Borbolyához tartozó kódszámot kell elküldeni. Egy telefonszámról maximum 20 sms-t lehet továbbítani.

Szavazzon a Borbolyára!

A tehetségkutató műsorban a dél-alföldi régiót egyedül a deszkiek képviselik. A Borbolyát 15 pár alkotja, köztük a legidősebbek általános iskola hatodik osztályosai, a többség azonban alsós. A versenyre való felkészülést tavasszal kezdték el a gyerekek. Általában heti két alkalommal próbálnak, de a középdöntőbe kerülés után már plusz napokat is beiktattak.

Szavazzon a Borbolyára!

A promenad.hu olvasói, illetve a Rádió 7 hallgatói is segíthetnek abban, hogy a térséget képviselő borbolyások minél jobb eredményt érjenek el. Ehhez csak annyi kell, hogy a fent leírt telefonszámon szavazni kell a deszkiekre, hogy a csúcsra érjenek.

Munkatársunktól. K.