2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
0°C
1°C
Felhős / 0°C
p / 1°C
szo / 2°C
Gazdaság és Politika
Szabó Viktor | 2017-05-09 16:48:05

Sintértelep helyett állatmenhely

A környezetvédelem, az állatvédelem és környezetszennyezés köré íródott választási programját mutatta be kedd délelőtt a Jobbik Hódmezővásárhelyen.

Sintértelep helyett állatmenhely

Mint arról már beszámoltunk, dr. Kiss Attilát indítja a Jobbik Csongrád megye 4-es számú választókerületében 2018-ban. A párt már megkezdte a kampányt a 2018-as országgyűlési képviselői választásokra.

Sintértelep helyett állatmenhely

A Jobbik a körzetben 2018 áprilisáig havonta tart sajtótájékoztatót. A 12 alkalom során mindig egy-egy témát érintő programjukat ismertetik. Kedd délelőtt Dr. Kiss Attila, a párt országgyűlési képviselő-jelöltje és Zeitler Ádám kampányfőnök a nyilvánosság elé tárta az első három programpontot.

Tettünk egy ígéretet a választók felé, hogy az elkövetkező egy évben bemutatjuk a választási programunkat. Ennek az első állomása volt a mai nap, ami a környezetvédelmet, állatvédelmet és környezetszennyezés témáját dolgozta fel. 3 nagy - az emberek számára fontos - elképzelést tártunk a nyilvánosság elé.” – nyilatkozta dr. Kiss Attila.

Sintértelep helyett állatmenhelydr. Kiss Attila

Az első pont az állatokkal foglalkozik. A párt sintértelepek helyett igazi állatmenhelyek kialakítását tervezi, ahol az állatokat nem megfigyelik, majd elaltatják, hanem odaadó gondoskodás mellett tartják őket.

A második pontban a környezetszennyezést taglalták. Szeretnék megfékezni az illegális szemétlerakást valamint szorgalmazzák a megújuló energiaforrások kihasználását. Olyan energia telepek megépítését javasolják, amik káros anyag kibocsájtás nélkül képesek energiát előállítani.

Sintértelep helyett állatmenhely

A nagyvárosok mellé épülő elkerülő utak mentén erdősávok telepítését is javasolja a Jobbik, ami a szálló por koncentrátum csökkenését eredményezné.

 

Sz.Viktor