2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Regionális Hírek
Czabarka János | 2017-08-04 15:56:05

Segíteni érkeztek a Körös-torokba is

A Körös-toroki napok helyszínére települt pár napra a Csongrád Megyei Kormányhivatal mozgó kormányablaka, hogy segítségére lehessen azoknak, akiknek szabadságuk vagy szabadidejük alatt új személyit, jogosítványt vagy egyéb okmányt kell pótolniuk, vagy regisztrálni szeretnének az Ügyfélkapun. Dr. Szubally Brúnó a Csongrád Járási Hivatal vezetőe (képünkön) j adott tájékoztatást.

Segíteni érkeztek a Körös-torokba is

A  megjelenés a Körös-torokban azért is különleges számunkra, mert ez az első alkalom, mikor a Csongrád Megyei Kormányhivatalnak a saját busza tud kitelepülni. Volt már arra példa, hogy volt kint a rendezvényen kormányablak busz és annyira sikeres volt, hogy úgy döntött a kormánymegbízott asszony, hogy megpróbál a megyében is egy ilyen buszt üzembe állítani.
Nem ez az első helyszín a megyében ahol a busz megjelenik, hiszen már hetek óta járja a településeket és az Segíteni érkeztek a Körös-torokba isottani ügyfélforgalomból is látszik, hogy nagy a sikere és nagy az érdeklődés a busz szolgáltatásai iránt.
Jelentős tapasztalatokról a mostani rendezvényekkel kapcsolatosan még tudok beszámolni, hiszen csak tegnap délután települtünk ki.
Az első napon rövidebb ideig működött a busz, de voltak érdeklődők.

Vezetői engedélyt, személyi igazolványt, lakcím kártyát, útlevelet tudunk készíteni, de ügyfélkapu létesítésére is van mód. Elsősorban arra számítunk, hogy itt rengeteg ember van, szórakozás közben különböző igazolványok elveszhetnek. Ilyen esetekben  látjuk igazi hasznát ennek a kormányablak busznak, hiszen itt azonnal rendelkezésre tudunk állni és ezeket a helyzeteket kezelni tudjuk.