2018. február 18. vasárnap, Bernadett
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Tiszta / 1°C
h / -0°C
k / 2°C
Önkormányzatok hírei
Tudósító | 2017-04-15 16:45:09

Rockos tavaszköszöntés a fürdőben

A húsvét és a rock & roll állt a Hagymatikum szombati tavaszköszöntőjének a középpontjában. A legkisebbek nyuszis kulcstartót készíthettek, valamint eldugott tojásokat kellett megkeresniük és elmondhatták kedvenc locsolóversüket is. A rockos hangulatról pedig Nagy Edmond, a Pumpkins Trió, valamint a Molnár & Hermann Retro Show gondoskodott.

Rockos tavaszköszöntés a fürdőben

- Csak két piros papírtojást sikerült megtalálnom, így az érte kapott csoki gyorsan elfogyott - árulta Takáts Máté. Az 5 esztendős fiúcska szüleivel, valamint két bátyjával jött el szombaton a Hagymatikumba. A makói fürdőben így részt vehetett a nagy tojásvadászaton, mely során a szervezők összesen 37 hímest rejtettek el. A kicsik felforgatták értük szinte az egész gyerekvilágot.

Rockos tavaszköszöntés a fürdőben

- Több éves hagyomány, hogy tavaszköszöntő partyt rendezünk, ez a mostani azért volt különleges, mert egyrészt a húsvét, másrészt pedig a rock & roll jegyében zajlott - nyilatkozta Lajtosné Papp Noémi, a makói fürdő marketing csoportvezetője. Ennek köszönhetően jól megfért egymás mellett ehhez a tavaszi ünnephez köthető szokások, valamint a pörgős muzsika. A gyermekek nem csupán tojást keresgélhettek, hanem a kreatív sarokban nyuszis kulcstartót is készíthettek, valamint elmondhatták kedvenc locsolóversüket is.

Rockos tavaszköszöntés a fürdőben

- A Hagymatikumhoz közeli egyik panzióban lakunk, délelőtt esett az eső, így nem kirándulni mentünk a környékre, ahogy még előző nap terveztük, hanem átjöttünk a fürdőbe - árulta el Tóth Mercédesz. A fiatal édesanya férjével, illetve két kis gyermekével Pécsről érkezett. Tóth Mercédesz nagyon régen járt már Makón, de akkor még csak a régi fürdő volt meg. - Az interneten láttam, hogy azóta megépült az új, s kíváncsi voltam rá, milyen is lehet, így még februárban eldöntöttük, hogy a húsvétot a Maros-parti városban töltjük - tette hozzá az édesanya.

Rockos tavaszköszöntés a fürdőben

A már említett rockos hangzásról többen is gondoskodtak. Elsőként Nagy Edmond lépett az élménymedence térben felállított színpadra. Az énekest a Pumpkins Trió követte. A későbbiekben - egészen a zárásig - a Molnár & Hermann Retro Show duója pörgette a rockos korongokat.

Rockos tavaszköszöntés a fürdőben

Munkatársunktól. K.