2018. január 19. péntek, Sára
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
2°C
Köd / 4°C
szo / 2°C
v / 1°C
Közlekedési és Kék hírek
Tudósító | 2017-10-09 20:06:20

Rendőröket szállító busz ütközött az M5-ösön

Két személy életét vesztette és tizenöten pedig megsérültek az M5-ös autópályán egy karambolban, de még másik kettő baleset is történt a Budapest felé vezető oldalon, Kecskemét határában.

Rendőröket szállító busz ütközött az M5-ösön

Egy korábbi baleset miatt lassított a kocsisor, amikor két kamion és egy rendőröket szállító autóbusz – eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött. Információnk szerint az autóbuszt vezető férfi és egy rendőr is a helyszínen meghalt. A buszon utazók közül 15 rendőr sérült meg. A helyszínen lévők szerint a busz tele volt készenléti rendőrökkel, akik a határról Budapest felé haladtak. Több tucat mentő és négy mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Rendőröket szállító busz ütközött az M5-ösön

A baleset miatt nagy torlódás alakult ki a pályán, megállt a kocsisor és ekkor hátulról fékezés nélkül egy kamion, az előtte álló kamionba csapódott, amitől a hátsó kamion totálkárosra tört, és a sztrádára szóródott a rakománya. Itt senki nem sérült meg, de a műszaki mentés több óráig is eltarthat. A három baleset miatt az M5-ös kecskeméti szakaszán már több órája teljesen áll a forgalom.

Rendőröket szállító busz ütközött az M5-ösön

forrás:Csongrád hír:Donka Ferenc