2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Köd / -1°C
h / -0°C
k / -1°C
Önkormányzatok hírei
Szabó Viktor | 2017-06-12 12:10:39

Rendben haladnak a munkálatok

A Településfejlesztési Operatív Programból újul meg a hódmezővásárhelyi Pál utcai óvoda. Hegedűs Zoltán, Hódmezővásárhely alpolgármestere hétfő délelőtt a helyszínen tekintette meg a munkálatokat.

Rendben haladnak a munkálatok

Mint ahogy arról már írtunk, 70 millió 57 ezer forintból újul meg a Pál utcán található óvoda. Az intézményben nem csak hőszigetelés, és teljes külső- belső felújítás megy végbe, hanem egy új fejlesztőszobát és akadálymentes mellékhelységet is kialakítanak.

Rendben haladnak a munkálatok

A munkálatok áprilisban indultak meg, és a tervek szerint szeptember 30.-án adják át a felújított épületet az óvodásoknak.

Rendben haladnak a munkálatok

Szeretném megköszönni a pedagógusok és a szülők rugalmasságát, hiszen a gyerekeket más telephelyekre, első sorban a Malom utcára kellett áthelyezni. Azt a visszajelzést kaptam, hogy a kicsik még élvezik is ezt a helyzetet, hiszen új helyre kerülhettek. Abban bízom, hogy mikor visszaköltöznek, nagyon fogják élvezni az új óvodát.” – mondta el Hegedűs Zoltán, alpolgármester.

Rendben haladnak a munkálatokHegedűs Zoltán is megtekintette az építkezést

Hódmezővásárhelyen 12 óvodája van a városnak. Ebből 1, a Nádor utcai óvoda teljesen új építésű, a maradék 11-et pedig 2018. szeptember 1-ig felújítják.

Rendben haladnak a munkálatok

 

Sz.Viktor