2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-5°C
Tiszta / -8°C
k / -5°C
sze / -5°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-10-12 07:22:24

Rák: néha hallgassa meg mások véleményét!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Rák: néha hallgassa meg mások véleményét!

Kos 03.21 - 04.20 A jegyébe lépő Hold is teszi, hogy nagyon változékony a hangulata: olyanokat is megbánthat, akik pedig fontosak lennének önnek, s akiknek nagyon is sokat köszönhetett a múltban. Vigyázzon, mit mond ki, mire hogyan reagál! A legjobban tenné ma, hogy ha konfliktus helyzetbe kerülne, akkor inkább kimenekül belőle, mielőtt még elharapóznának az indulatok. Az nem elég, hogy igaza van, igazságosnak is kell látszania.

Bika 04.21 - 05.20 Egy fontos döntés előtt áll, ami nagy változásokat hozhat az életébe, elsősorban szerelmi téren. Hogy jól döntsön, ahhoz először is meg kell teremtenie magában azt a bizonyos belső harmóniát. Egy kicsit feszült is a várható változások miatt, meg a közelítő Uránusz vibrálását is érezheti. Azt is tudja azonban, hogy olyan lehetőség előtt áll, amit vétek lenne kihagyni. Készüljön fel lelkileg és fizikailag is!

Ikrek 05.21 - 06.21 A megszokottnál is jobban végzi a teendőit: uralkodó bolygója a Nappal áll együtt, ráadásul a kreatív Mérleg jegyében. Nem csak jól, de nagyon szépen is tud dolgozni ma. Különösen igaz ez azokra, akik valamilyen művészi tevékenységet folytatnak. A szerelemre is jó nap ez a mai, de csakis a régi kedvessel és otthon! A kicsapongásban ma biztosan kudarcot vallana.

Rák 06.22 - 07.22 Nem árt, ha néha meghallgatja mások véleményét is önmagával, vagy a tetteivel kapcsolatban. De csakis a barátai nézeteiben bízzon. Fontos, hogy szeressék önt, még akkor is, ha valamilyen kritikát fogalmaznak meg éppen önnel szemben. Azok véleménye, akik nem szimpatizálnak önnel, túl szigorú, felszínes, vagy támadó lehet. Meglehet, hogy éppen le akarják törni az ön tetterejét.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Sok beszédnek sok az alja, ám ma önnek mégis a szokásosnál többet kell ma beszélgetnie. Habár ebből közvetlen haszna nem lesz, de mégiscsak segíti önt a tájékozódásban és a helyzetfelismerésben. A Nappal együtt álló Merkúr a nyelvtanulásban is a segítségére lehet. Ma sokkal jobban vág az esze, ha más nem, a keresztrejtvényfejtésben ezt is kamatoztathatja. Csak egyet ne tegyen: feleslegesen ne vitatkozzon!

Szűz 08.24 - 09.22 Vannak napok, amikor ön is érzi, hogy semmi rossz nem történhet önnel. A mai is ilyen: uralkodó bolygója a Nap védelme alatt áll. A főnöke megbízik önben, sőt szereti önt, ami a pénzügyein is meglátszik. A jegyében járó Vénusz és Mars különlegesen vonzóvá, tetterőssé és kreatívvá teszik önt. Ma bármire képes, és bármit meg is tud valósítani. Tegye boldoggá a családját!

Mérleg 09.23 - 10.23 Remek időszakra számíthat, nagy üzleteket köthet. Akár már ma is. Uralkodó bolygója a tevékeny Marssal áll együtt, de leginkább ma az olyan tevékenységekkel boldog, amelyeket egyedül, vagy valamilyen elzárt, világtól távoli helyen végezhet. Ha esetleg kórházi kezelésre, műtétre kerül sor a mai napon, akkor biztos lehet afelől, hogy a beavatkozás sikeres lesz. Igaz ez egy egyszerű kozmetikai kezelésre is.

Skorpió 10.24 - 11.22 Ön szeret kiállni az igaza mellett, de jobb lenne óvakodnia a munkahelyi vitáktól. Ha túlságosan belemelegszik, és akkor is vagdalkozik, ha nem kell, azzal csak árthat a saját karrierjének. Azonban, ha a béke harcosa szerepét vállalja magára, és megpróbál közvetíteni a vitatkozó felek, ellentmondó vélemények között, akkor éppen hogy segíthet magán és másokon is. Legyen ma igazságos – másokért!

Nyilas 11.23 - 12.21 Bár most még mindig nem áll túl jól a szénája, azért próbáljon meg pozitív maradni. A Szaturnusz már nem túl sokáig tartózkodik a jegyében, s nyomja le önt hangulatilag. A visszafogó, depresszióra hajló energiáit jó értelemben használhatja ki ma, ha egy igazán felelősségteljes, nagy odafigyelést igénylő munkába kezd. Minél többet vállal, annál kevésbé fogja véletlenszerűen megérezni a fekete nap nehéz energiáit.

Bak 12.22 - 01.20 Engedje szabadjára teremtő fantáziáját! Az alkotóereje az egekben van, és nem is szabad visszafognia magát. Ha szerencsés, akkor a munkájában is megélheti a kreativitását, és még értékelik is az ötletességét. Ha a munkája túlságosan rutinjellegű, ha folyton mások akaratától függ, azt ma lehet, hogy elviselhetetlennek érezné. Ez esetben vegyen ki inkább szabadságot, vagy legalább a szabadidejében hódoljon a hobbijának!

Vízöntő 01.21 - 02.18 Mostanság folyton a múltba ütközik. Valakivel még nem tisztázott valamit, s amíg ez így lesz, addig nem is fog nyugalomra találni. Lehet, hogy az illető valamiért frusztrálva érzi magát, és ezért nem meri megkeresni önt. Talán attól tart, hogy az idő vasfoga túlságosan megkoptatta szépségét. Ám önnek a lélek a fontos, melynek szépsége örök. Tegye meg ön az első lépéseket! Telefonáljon, írjon, üzenjen!

Halak 02.19 - 03.20 Valamire nagyon vágyott, ám most, hogy megkapta, valósággal megkötözve érezheti magát. Ez a valami azonban nagyon is szükséges lehet az egzisztenciájához. Akár hivatásról, magas pozícióról, nehéz feladatról, vagy egy kisgyermekről van is szó, van módja arra, hogy segítséget kérjen. Ettől nem fog csökkenni az ön ázsiója, vagy elismertsége, de még az önmagába vetett hite sem. Ne tekintse ezt kudarcnak!

Forrás: blikk.hu