2018. február 20. kedd, Álmos
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Felhős / 1°C
sze / 2°C
cs / 3°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-10-13 07:36:42

Rák: ne kritizáljon folyton másokat!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Rák: ne kritizáljon folyton másokat!

Kos 03.21 - 04.20 Egy régóta húzódó jogi ügy végére tehet ma pontot. Igaz, a várakozásaihoz mérten talán kevésbé jól jön ki a dologból. Mégis inkább annak örüljön, hogy nem emészti tovább fel hiábavalóan ez a kellemetlenség az erőit. Annál is inkább, mert ugyanakkor egy szerelmi ügy kezdődhet el az életében. Uralkodó bolygója a szép Vénusszal áll együtt: a harmóniát most egy kapcsolatban lelheti fel.

Bika 04.21 - 05.20 Jól teszi, ha megszívlel ma egy tanácsot. A kedvese, vagy valamelyik üzlettársa révén juthat okos gondolatokhoz. Elsőre talán túl dölyfösnek mutatkozik, és visszautasítja. De ha meggondolta, és megcselekszi, ne feledje el megköszönni is! A társától viszont tanácsnál sokkal többet kaphat ma: igazi segítséget, sőt, forró szerelmet. Az élete alapjait biztonságban tudhatja: ez többet ér önnek mindennél.

Ikrek 05.21 - 06.21 Egy régi szerelmi kapcsolat ismét fellángolhat a szívében. Talán nem is ön, hanem az a bizonyos másik fél kezdi el kerülgetni azt a rég kihűlt káposztát. És talán önben sem hunyt ki még minden a régi tűzből. Akár a házasságát is megmentheti ez a hirtelen kigyúlt érzés, de az is lehet, hogy éppen ezzel a lángolással vet véget a jelenlegi kapcsolatának. Azért jó lenne tudnia, hogy mit akar igazán szívből.

Rák 06.22 - 07.22 Ne kritizáljon folyton másokat! Lám, lágyszívű Rák létére ön az utóbbi időben olyan keménnyé vált, ha megítélésről van szó. Mentségére váljék, hogy ön ezt észre sem vette. Mondjon jót is, ne csak kritikát! Különösen igaz ez akkor, ha ön szülői, vagy pláne anyósi, apósi szerepben ítélkezik. Nehogy tönkre tegyen egy felnövekvő gyermeket, vagy egy jó házasságot! Tompítsa a szavai élét!

Oroszlán 07.23 -  08.23. karácsony még igencsak messze van, de ön már is az ajándékra vonatkozó igényeivel fárasztja a családtagjait. Arról is el kellene gondolkoznia azonban, hogy ön mennyire igyekszik megfelelni nekik. Csak annyit várhat el, amennyit ön is adni tud. A kézügyességének ma hasznát veheti: akár egy új hobbit is tanulhatna. Ha egy barátja ma kézműveskedni hívja, ne mondjon neki nemet!

Szűz 08.24 - 09.22 Ne gondolja azt, hogy mások nélkül, egyedül is mindent mindig meg tud oldani. Nagyon is szüksége van a baráti, rokoni segítségre. Ma is kérje bátran, ha nem talál más megoldást. Örömmel segítenek önnek! Anyagilag ugyan nem áll rosszul, de valamit megoldhat úgy is, hogy azt szívességből teszik meg önnek. Ez most azért is jól jöhet, mert amúgy éppen elég más kiadása is van.

Mérleg 09.23 - 10.23 Ön a harmóniára és kiegyensúlyozottságra törekszik folyton, ha ebben gátolva érzi magát, akkor azt igen rosszul éli meg. Éppen ezért a mai nap keserves lehet önnek és a társának is. A Jupiter és az Uránusz szembenállása ma jelentheti a kapcsolat végét is, de persze nem feltétlenül. Sőt: ha ön az elvárt segítséget és odafigyelést maximálisan megadja a társának, akkor minden megújulhat.

Skorpió 10.24 - 11.22 Folyton panaszkodik a pénzügyekre, de arra nem nagyon hajlik, hogy valamit változtasson is. A nagyobb nehézség nem is az, hogy a saját, hanem hogy a társa hozzáállásán változtasson. Kettejük közül ő a nagyobb költekező. Ha nem sikerül megegyezésre jutnia vele kapcsolatban, akkor alighanem kénytelen lesz stratégiát váltani. Kettejük érdekében titkos megtakarításra tehet szert.

Nyilas 11.23 - 12.21 A házastársa megérzéseire jó ösztönnel hagyatkozhat ön is. A kettejük viszonyát meghatározza ugyanis, hogy mennyire képesek megbízni egymásban, és támaszkodni egymásra. A kapcsolatuk mostanában egyre intellektuálisabb, és ez erősebb kötelék lehet, mint ha csupán lelkileg lennének egymásra hangolódva. A Nap és a Merkúr együttállása ma is valahogy baráti színezetet ad kapcsolatuknak. Kitalálhatnak valamit közösen.

Bak 12.22 - 01.20 Ön sziklaszilárdan áll egy magaslaton. Ez akkor is így van, ha a világ szemében nem. Legalábbis, egyelőre még nem. Ezért a nagy önbizalmáért vélhetik önről egyesek, hogy önhitt, beképzelt. Pedig jól teszi, ha tudja mit ér. De azt is, hogy mások mit. Ezért a helyes értékítéletéért válhat idővel vezetővé, vagy bíróvá. Ehhez azonban még tanulnia, tapasztalatokat gyűjtenie kell.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Uralkodó bolygója a nagy igazságokat kereső Jupiterrel áll szemben. Ennek köszönhető, hogy ha igazságtalanságot érez, nem állja meg, egyszerűen elfogy a türelme. A főnökével folytatott vita sajnos odáig fajulhat, hogy ön felemeli a hangját. Netán még kiabálni is kezd. Nem jó, ha eleve elássa magát előtte. Inkább mérsékelje indulatait! És otthon se bántsa a gyerekeit, és ne rúgja oldalba a macskát!

Halak 02.19 - 03.20 Jól teszi, ha tovább folytatja a tanulmányait. Amit ma esetleg még felesleges erőfeszítésnek érezhet, az holnapra kiderülhet, hogy nemcsak a szellemi, de a lelki útját is szolgálja. Akár hivatalos keretek között, iskolában tanul, akár csak a saját szakállára fejleszti ismereteit, mindenképpen fejlődik a szelleme: új tapasztalatokat szerezhet, nőhet, gyarapodhat. Ez későbbiekben gyakorlati hasznára is válhat.

Forrás: blikk.hu