2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-4°C
-4°C
Felhős / -4°C
h / -4°C
k / -5°C
Zenei hírek
Dudás Róbert | 2017-11-21 16:48:27

Pink és Kelly leénekelte a csillagokat

A két énekesnőnek köszönhető az idei American Music Awards-gála egyik legemlékezetesebb pillanata.

A két énekesnőnek köszönhető az idei American Music Awards-gála egyik legemlékezetesebb pillanata.

Bruno Mars vehette át az év művésze trófeát, Diana Ross pedig életműdíjat kapott az Amerikai Zenei Díjak átadásán vasárnap este Los Angelesben. Az American Music Awards-gála további díjazottjai között szerepelt Niall Horan, a One Direction korábbi énekese, aki az év új művésze lett, továbbá a Despacito triója. A Puerto Ricó-i Luis Fonsi, Justin Bieber és Daddy Yankee ugyanis az év legjobb közös munkájáért járó díjat szerezte meg a hatalmas világsikerrel.

Ami azonban a nyertesek bejelentésénél is izgalmasabb volt, az Pink és Kelly Clarkson hihetetlen előadása, akik közösen adták elő a REM "Everybody Hurts" című dalát az Egyesült Államokban a közelmúltban hatalmas pusztítást okozó hurrikánok és erdőtüzek áldozatai és a mentésben résztvevők tiszteletére. Pink később egy légi akrobatikus előadással nyűgözte a közönséget, miközben a Beautiful Trauma című számot énekelte.

Pink és Kelly leénekelte a csillagokat
Diana Ross életműdíjával

(Fotó: MTI/EPA)

 


Az est folyamán a Motown lemezkiadó szupersztárját, Diana Rosst videoüzenetben Barack és Michelle Obama, valamint Taylor Swift is üdvözölte életműdíja alkalmából, aki több nagy slágerét is előadta, köztük az I’m Coming Out és a Take Me Higher című számot.

 

Pink és Kelly leénekelte a csillagokat
Brad Delson, Mike Shinoda és Rob Bourdon a legjobb alternatívrock-előadó díját kapta

(Fotó: MTI/EPA)
A Linkin Park, amelynek frontembere, Chester Bennington nyáron vetett véget életének, a legjobb alternatívrock-előadó díját kapta. Az együttes Benningtonnak, “emlékének, tehetségének, humorának és örömének” ajánlotta az elismerést.

 

Forrás: MTI/hirado.hu

D.R.