2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-6°C
-5°C
Tiszta / -6°C
h / -5°C
k / -5°C
Rádió 7 hírei
Égető Réka | 2018-02-11 01:22:07

Percek alatt kelt el az Éjféli Újság

Minden évben hatalmas érdeklődés övezi a Gazdabálon megjelenő Éjféli Újságot. A bálozó tömeg idén is azonnal elkapkodta a Rádió 7 és a promenad.hu szerkesztőségének gondozásában megjelenő sajtókülönlegességet.

Percek alatt kelt el az Éjféli Újság

A Báli Tallózó (vagy ahogy a többség ismeri: Éjféli Újság) a 112 éves Gazdabálra 12 oldalon jelent meg. Az  éjfélkor megjelenő lap hasábjain az est főszereplői is megjelentek, illetve számos más érdekes írást is olvashatott a gazdabáli vendégsereg. Így például találhattak benne cikket a Gazdasági Egyesület éves tevékenységének összefoglalója, a szakosztályok beszámolója, készült interjú Labozár Antal zenésszel, Varga Tóth Bálinttal, aki minden évben egy verset ír az Éjféli Újságnak, illetve Horváth József dékánnal is a hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Kar óriási sikeréről.

Percek alatt kelt el az Éjféli Újság

Hagyományosan megszólalnak a Gazdabálra érkező személyek is. Többen első alkalommal vettek részt a rangos eseményen, de nagyon sokan voltak olyanok is a vendégek között, akik rutinos gazdabálozóknak számítanak.

Percek alatt kelt el az Éjféli Újság

Lázár Pál és felesége, Zsófia

Lázár Pál és  felesége, Lázárné Zsófia nyugdíjasok, tizenegyedik alkalommal vannak jelen a Gazdabálon. Minden alkalommal nagyon jól érezték magukat, a hangulatot, a zenét, az ételeket és a jó társaságot is kiemelték az élmények közül.

Percek alatt kelt el az Éjféli Újság

Kispálné Pál Andrea és családja

Kispálné Pál Andrea és Kispál Zsolt gazdasági családi vállalkozást vezetnek, két kislányukkal, Boglárkával és Zsanettel vesznek részt a bálon. Több éve részt vesznek ezen az eseményen. „Mindig nagyon jó a hangulat, színvonalas, szép helyen” – mondták.

Percek alatt kelt el az Éjféli Újság

A Rádió 7 és a promenad.hu szerkesztősége erre az alkalomra a Ginkgo Hotel egyik lakosztályába helyezte át a székhelyét. Ott készült az újság, amelyet a Szoliter Nyomda tett kézzel foghatóvá.

Percek alatt kelt el az Éjféli Újság

Égető Gyula cég- és szerkesztőségvezető, tulajdonos éjfélkor tiszteletpéldányokat adott át Benkő Zsoltnak, a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnökének, Perényi Jánosnak, az egyesület ügyvezető elnökének, Hegedűs Zoltán alpolgármesternek, Tóth Rolandnak, a DIÓ 896 Kft. növényvédőszer-üzletág igazgatójának, Horváth Erikának, az ATEVSZOLG Zrt. hódmezővásrhelyi telepének vezetőjének, Lázár Pál torontálvásárhelyi vendégnek, Szél Istvánnak, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnökének, Huszár Lajosnak, a Gazdasági Egyesület tiszteletbeli elnökének, valamint Horti Lászlónak, Torontálvásárhely polgármesterének.

Percek alatt kelt el az Éjféli Újság

Az újságárus lányokat, Arany Edina és Sipter Veronika rádiós asszisztenseket, amint lehetett, megrohamozták a vásárlók, hogy mindenki magának tudhasson legalább egy példányt a sajtótörténeti dokumentumból.

ÉR.

Fotók: Szabó Viktor, Dudás Róbert, Jaszenovics Géza, n.j., Czabarka János