2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
-0°C
Tiszta / 4°C
v / -0°C
h / -0°C
Rádió 7 hírei
Nagy Ágnes | 2012-11-03 17:33:11

Összhangban önmagunkkal

Az Érték Nőknek Egyesület tartott tréninget szombat délután a Fontana Egészség és Életmód Centrum emeleti előadójában. Az érkező hölgyeket Budai Mónika, az Egészség Kincse Étrendkiegészítők Üzletének tulajdonosa egészséges teával és kávéval kínálta, míg a bejáratnál Laskai Nelli, az egyesület elnöke, fogadta a vendégeket.

Laskai Nelli, az Érték Nőknek Egyesület elnöke elmondta, erre a tréningre azoknak a nőknek a jelentkezését várták, akik állást keresnek, vagy módosítanak, Gyesről, Gyedről munkahelyre visszatérő kismamák vagy csak magabiztosabbak szeretnének lenni. Számukra négy kiváló előadó tartott előadást.

Összhangban önmagunkkal

Dr. Gyuris Réka, ügyvéd előadásában a 2012-es Munka törvénykönyv a témához kapcsolódó jogi lehetőségeket ismertette, különös tekintettel a Gyes és Gyed ideje alatt történő munkavállalásra, a várandós nők foglalkoztatására. Ahhoz, hogy megszerezzük álmaink munkahelyét ismernünk kell: a megfelelő álláskeresési csatornákat, a sikeres önéletrajz és motivációs levél titkát és jó ha felkészülünk az állásinterjún ránk váró kényes kérdésekkel is. Ebben nyújtott segítséget Kőszegfalvi Mónika tréner.

Összhangban önmagunkkal

Egy állásinterjú sikeressége nagyban függ attól is, hogy mennyire kelt jó benyomást a jelentkező. Banga Beáta, életvezetési tréner segítségével szombat délután a vendégek megismerhették a magabiztos fellépés fontosságát, valamint a sikeres életvezetés alapjaiba is elkalauzolta az egybegyűlteket. Solymos Heléna, kommunikációs tanácsadó ismertette, hogyan kelthetnek jó benyomást a nők, illetve belső összhang fontosságát hangsúlyozta.

Összhangban önmagunkkal

Laskai Nelli elmondta, novemberre terveznek még egy 8 alkalomból álló személyiségfejlesztő tréninget, ahová szintén várják majd az érdeklődőket.

Nagy Ágnes