2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Tiszta / 1°C
p / 2°C
szo / 5°C
Regionális Hírek
Czabarka János | 2018-01-08 17:10:15

Összefogásból ismét ötös Vásárhelynek

Aki gyorsan ad az kétszer ad – mondta Hegedűs Zoltán alpolgármester, amikor arról érdeklődtünk, milyen segítséget vitt a Hódtó utcai lakástűzben elhunyt férfi özvegyének.

Összefogásból ismét ötös Vásárhelynek

Hegedűs Zoltán alpolgármester

Nem egyedül mentem, hanem Dr. Kószó Péter alpolgármester társammal. 100 ezer forintot adtunk át, és felajánlottuk, hogy mindenben segítjük a családot. Ezekben a nehéz hetekben úgy gondoljuk szükséges, hogy egy emberként a bajbajutottak oldalára álljunk.

Természetesen mind a hét család számíthat segítségünkre, hiszen biztosítási alkuszaink hathatós segítséget tudnak nyújtani az ügyintézésben.

Örülök, hogy a hódmezővásárhelyiek ismét összefogtak. Hiszen többen is megkeresték Dr. Kószó Péter alpolgármester urat és engem is, hogy felajánlják segítségüket.

A hódmezővásárhelyi Johannita Segítő szolgálat felajánlotta, hogy koordinálja a beérkező felajánlásokat és a károsultakkal egyeztetve segítenek abban, hogy kinek mire van szüksége. Annál is inkább is fontos ez, mivel nem csak a tűz, de az oltás során az épületbe került nagymennyiségű víz is károkat okozott.  Felajánlásaikat megtehetik a 62/ 530-146-os telefonszámon.