2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-05-15 10:03:13

Orovecz duplájával nyert a HFC-fakó

A megyei I. osztályban szereplő Hódmezővásárhelyi FC II. a hétvégén hazai pályán vívott csörtét a Sándorfalvával. Vinnai István tanítványai végül 2-1 arányban győzték le a vendégeket.

Orovecz duplájával nyert a HFC-fakó

Nem kezdték rosszul a vásárhelyiek a mérkőzést, sikeresnek nevezhető támadásokat vezettek, rendre eljutottak a sándorfalvi kapuig, ám a helyzetkihasználásnál már adódtak bökkenők. Úgy tűnt, hogy marad a 0-0 a félidőben, amikor a tizenhatoson belül történt szabálytalanságot tizenegyessel büntette Szeles Ádám játékvezető, büntetőt végezhetett el a Vásárhely, Orovecz Ádám volt az ítéletvégrehajtó.

Így előnnyel fordulhatott a vásárhely, ám a fór nem sokáig maradt meg. A fordulás után Molnár Dániel révén megszületett az egyenlítő találat, kezdődhetett minden elölről.

Helyzetek mindkét oldalon adódta, nyomtak a vendégek is, azonban újabb pontrúgáshoz jutott a HFC II. Ez alkalommal a kaputól olyan 20 méterre végezhettek el szabadot, a labda mögé pedig ismét Orovecz Ádám állt, aki erről a helyről is betalált.

A maradék 20 percben ugyan ismét rohamozott az egyenlítésért a Sándorfalva, gólt már nem sikerült szerezniük. A vásárhelyi védelem állta a sarat.

Csongrád megyei I. osztály, 26. forduló

Hódmezővásárhelyi FC II. – Sándorfalva SK 2-1 (1-0)

HFC: Varga, Német, Orovecz, Brizik-Bodrogi, Vaits, Mohácsi, Szatmári, Nagy, Bartyik, Kovács L., Darida
Cserék: Kovács A., Antal, Dudás, Marton Sz., Siber Vezetőedző: Vinnai István

Sándorfalva: Tóth S., Bilic, Virág, Lőrinc, Molnár, Tóth A., Varga V., Szabó, Visnyei, Márki, Nagy
Cserék: Törköly, Kálmán, Garamvölgyi, Varga D. Vezetőedző: Tóth János

szcs
Fotó: promenad.hu archív