2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Tiszta / 1°C
p / 2°C
szo / 5°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2018-01-09 07:22:11

Oroszlán: nem jó szívvel fogadják

Olvassa el, mit üzennek mára a csilagok!

Oroszlán: nem jó szívvel fogadják

Kos 03.21 - 04.20 Ma nehezen viseli el a tömeget, és az idegesítő helyzeteket. Ha teheti, ne is lépjen ki az otthonából, de ha elkerülhetetlen, akkor is kerülje el a zsúfolt helyeket, konfliktusos szituációkat. A kommunikációs eszközökkel sincs nagy szerencséje. A számítógépe, a telefonja megbolondult, de rosszabb esetben a gépjárműve mondhatja fel a szolgálatot. Ha idegeskedik, attól még rosszabb.

Bika 04.21 - 05.20 Ha elmegy ma egy nem kívánt értekezletre, előadásra, vagy ha elfogadja egy ismerőse meghívását, és elmegy ma vele egy találkozóra, akkor megismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben nagy jót tehet önnel. Az elszalasztott lehetőség később fájna. Vegyen erőt a lustaságán! A mai napon sok másban is haladást érhet el, így a munkájában is, de a kapcsolatai terén mégis a leginkább.

Ikrek 05.21 - 06.21 Ez az év új kezdetet hozhat, amihez azonban először be kell fejeznie valami régi dolgot. Egy régóta elhúzódó kényes ügy végére tehet végre pontot a mai napon. Minden oka megvan hát az elégedettségre, az ünneplésre. Ne feledje el megköszönni a segítséget azoknak, akik hasznára voltak. Ünnepeljen velük! Akár még egy utószilveszterezésre is elmehet, ha nem túl fáradt.

Rák 06.22 - 07.22 A Hold még mindig a jegyében halad, ezért aztán ma is az érzelmei uralkodnak a józan esze felett. Nem baj, mert néha ki kell engednie a gőzt a palackból, különben robbanhat. Azért arra ügyeljen, hogy ne mondjon olyat, amit később megbánhat. A bántó kijelentések előtt számoljon legalább tízig magában. A munkahelyén, a munkatársaival különösen kár lenne összevesznie.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Nehezére eshet ma a visszatérés a rendes kerékvágásba, annál is inkább, mivel úgy élheti meg, hogy nem jó szívvel fogadják. Ha kritikai éri a munkahelyi teljesítményét, akkor duzzogás nélkül hallgassa meg a vádlóját. Nem rosszindulatból teszi, és ha hallgat rá, abból önnek is haszna lehet a későbbiekben. Ellenkező esetben nehéz napokra számíthat. Tegye inkább félre a dölyfét! Az most önnek árt a legjobban.

Szűz 08.24 - 09.22 Szerelmi ügyekben ma érdemes az ösztöneire hallgatnia. Valaki ön körül sündörög, de nem teljesen tisztán látható, mik az indítékai. Ha vonzó, akkor kezdeményezzen, de ha csak kicsi kételye is van, akkor fusson tőle, mint a tűztől! A szerelem, ami most utolérheti, a tartósság reményével kecsegtet, de könnyen kerülhet a róka fogta csuka szerepébe. Akkor pedig nehéz lesz szabadulnia.

Mérleg 09.23 - 10.23 A szokásos nyugtalankodással kezdődik el ez az év. Mindenki pusmog, pletykálódik ön körül. A munkahelyi rémhírek igazak is, meg nem is. Pánikolás helyett próbáljon meg utánajárni a valós tényeknek. És addig ne is adja tovább a pletykát, amíg meg nem győződött az igazságáról. Így legalább ön nem ijesztget másokat feleslegesen. Ha pedig tényleg várható változás, próbálja meg kihasználni a helyzetet!

Skorpió 10.24 - 11.22 A jó évkezdet még jobb folytatást ígér mára. Izgalmas, érdekes események középpontjába kerülhet. Habár átlagos napnak indul a mai, a végén úgy érezheti, valami mesébe csöppent hőssé változott. A sors így ébreszti rá önt a magában rejlő képességekre, lehetőségekre. Ha ön a helyén van, akkor a saját pozíciójában fejlődhet. De ha nem, akkor ma ráébredhet arra, hogy merrefelé kellene igazán keresgélnie.

Nyilas 11.23 - 12.21 A gyomra, veséje, általában a hasi tájéka ma különösen érzékeny lehet, ezért gondosan válogassa meg az ételeit, és minden falatot rágjon meg jó alaposan. Az érzékenység nemcsak az ételekre, de a szagokra és emberekre is kiterjedhet. Kerülje a kellemetleneket! Ha a rossz érzések nem múlnak el délutánra sem, akkor pedig keresse fel a háziorvosát! Talán valami betegség kerülgeti.

Bak 12.22 - 01.20 Magabiztos, ami rendben is van, de a magabiztossága bizony néha tévutakra viheti önt. Annyira meg van győződve saját igazáról, hogy hallani sem akarja a másik érveit. Pedig, ha teljesen nem is, a másik fél sem mond haszontalanságokat. Vegye ki mindenből azt, ami jó, és akkor közelebb kerülhet az igazsághoz. Ez önnek is hasznára válik, és csöppet sem csökkenti a méltóságát.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Ha nem akar csalódást okozni a kedvesének, akkor ne ígérjen neki fűt-fát. Ha így tesz, az aprócska kedvességek, mindennapi figyelmesség többet jelent majd neki, mintha a csillagok lehozatalát is megígérte volna. Annál is inkább, mivel ön sem hisz igazán a nagy ígéretekben. Szerencsére ezt a társától sem várja el. Azzal lehet ön is igazán boldog, aki a szabadságát tiszteletben tudja tartani. De ön is ám!

Halak 02.19 - 03.20 Mintha fordulna a kocka: ami tegnap fájdalom forrása volt, ma öröme telik benne. Uralkodó bolygója ma kedvező fényszöget zár be a Holddal. A szerelem betölti a szívét. Könnyen elfeledheti, mi is a realitás. Mintha a valóság az álommal keveredne, ma nehéz józanul ítélkeznie. A döntéseket ezért halassza inkább egy későbbi időpontra. Élvezze a szép pillanatokat, de még ne akarjon alapozni rájuk.

Forrás: blikk.hu