2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-1°C
Felhős / 1°C
k / -1°C
sze / -2°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-12-04 07:36:43

Oroszlán: ne adja fel!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Oroszlán: ne adja fel!

Kos 03.21 - 04.20 Ma legyen nagyon óvatos, mert az utakon őrültekkel találkozhat. Ami nem is lenne baj, ha ön képes jó reflexei birtokában maradni. Ha este netán kirúgna a hámból, akkor most fokozottan igaz, hogy tilos a volán mögé ülnie. Az élet más rázós terepein is szüksége lesz a jó reflexeire. A munkájában hirtelen fellépő váratlan akadályok leküzdésére is csak tiszta fejjel képes. Őrizze meg a hidegvérét!

Bika 04.21 - 05.20 Ma megengedhet magának egy kis luxust, kényeztetést! Vesse be magát egy ruhaszalonba, vagy keresse fel a kedvenc áruházát! Még az is megeshet, hogy ma sokkal olcsóbban juthat minőségi termékekhez, mint máskor. A bőrével is érdemes lenne többet törődnie: egy arcpakolás, vagy kozmetikai látogatás aktuális lehet. A kedvese is örülni fog, ha új formáját mutatja meg. Akár egy modern frizurával is próbálkozhat.

Ikrek 05.21 - 06.21 Ma igen sokat adhat önnek a szerelem. Ami eddig lehetetlennek tűnt, most még az is megvalósulhat. Kimozdulhat valamiféle holtpontról, előreléphet a társkapcsolata egzisztenciális kérdéseit illetően. A kedvesével most végre megtalálják a közös hangot, ahogy azt a Szaturnusz és a Merkúr együttállása jelzi. Ez nem a romantika ideje, hanem a komoly megalapozásé. Esküvő is szóba jöhet, ha eddig nem volt még.

Rák 06.22 - 07.22 Úgy tűnik, hogy a kedvese ma igen veszekedős kedvében van. Az ön uralkodó bolygója ugyanakkor a Neptunusz magasrendű szeretet, szerelem érzeteiben oldódna. Ezért különösen a lelkére veszi a támadásokat. Keresse ma azok társaságát, akiktől melegséget, szeretetet kaphat! Ha egy kis időre magára hagyja a társát, és elmegy inkább a barátaihoz, akkor azt tapasztalhatja, hogy a kedvese immár kedveskedve várja.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Ha ma esetleg kudarcot is vall valamiben, azért még ne adja fel! A rutinos módszere nem jött be, ezért itt az idő, hogy új utakat keressen. Még akár egy teljesen új szakmát is kitanulhat, vagy legalábbis elsajátíthat modern módszereket a jelenlegi pályáján. Egy hobbijáról is kiderülhet, hogy hasznosabb, mint azt gondolta volna. Minél tágabb horizonton tekint körül, annál könnyebben találhat jó megoldásokat.

Szűz 08.24 - 09.22 A kedvesével való kapcsolata ma tényleg ideális, az ön racionális agya szinte túlzásnak is érzi azt az ömlengést, amit ma a kedvese produkálhat. Ne legyen azonban cinikus, mert ezzel önmaga ellensége lenne. A kedvese ráadásul valóban komolyan gondol minden kimondott szót: valósággal odavan önért. Örüljön ennek, és legyen hálás érte! Az érzéseinek ön más módon tud hangot adni: kedveskedhet ajándékkal, kalanddal, jó étellel…

Mérleg 09.23 - 10.23 Ma is érezheti a jegyén áthaladó Mars aktivizáló, energiát adó hatásait. Tovább bontakoztathatja a szabad ötleteit, és még másoknak is segíthet a megoldások keresésében. A zsenialitása ma ugyanis összefüggésben áll a tetterejével: amit kitalál, azt azonnal meg is tudja valósítani. A munka után is marad még rengeteg energiája, amit jó lenne, ha valami sportban tudna levezetni. Ha a tetterejének nem talál ma elég levezetést, túlságosan csipkelődővé válhat.

Skorpió 10.24 - 11.22 Minden, ami új, az számot tart az ön érdeklődésére. Habár az ismereteket, amiket most elsajátít, egyelőre nem lesz módja hasznosítani, de ne legyen annyira türelmetlen! Hamarosan arra is sor kerülhet. Uralkodó bolygóinak kedvezőtlen fényszöge minden szerencséje mellett is morgolódóvá, kötözködővé teheti önt. A rossz hangulat a gyomrára is rossz hatással lehet: keresse inkább a jót, a szépet az életében!

Nyilas 11.23 - 12.21 Egy találkozás egy régi szerelemmel különös hatással lehet ma önre. Nem, mintha visszasírná az elmúlt érzelmeket, de megértheti, hogy azoknak milyen szerepe volt az életében. A kapcsolat egy jellemformáló erő volt, igazi szerelem, és most már nem csak bánatot tud érezni az elmúlása felett. Egy magasabb értelmezési szintre léphetnek, és másként, de mégiscsak újra szerethetik egymást.

Bak 12.22 - 01.20 A jegyében járó Plútó a mai napon a Holddal és a Neptunusszal is kedvező fényszögbe kerül: az érzelmei ma világosabbak, mint valaha, és végre ki is tudja fejezni őket. Amit eddig válságosnak, vagy elviselhetetlennek érzett, arról most kiderülhet az ön számára, hogy nem is tudna nélküle élni. Legyen ez egy ember, a társa, vagy akár a munkája, ami szintén sok feszültség forrása lehet.

Vízöntő 01.21 - 02.18 A kommunikáció terén érhet el nagy előrelépéseket. Márpedig, ha ezzel rendben van, akkor nagyjából minden másban is rendeződhetnek a dolgai. Ön ugyanis könnyedén szerezhet támogatókat, ha jól fogalmaz, és megfelelő embereknek megfelelő helyen adja elő a mondandóját. Ma így tesz, és ezzel nemcsak a régi kapcsolatait ápolhatja, de újakat is szerezhet. A kedvesével is jó hangulatban töltik az estét.

Halak 02.19 - 03.20 A Hold ma az ön jegyén halad át, és találkozik az uralkodó bolygójával is. Ezért az érzelmi élete ma duplán is elmélyülhet, avagy magasba szárnyalhat. Minden attól függ, hogy szeretet vagy gyűlölet veszi önt körül. Szóval a mai napra a recept az, hogy olyan emberek társaságát keresse, akiket kedvel, és akik kedvelik önt. Egy szerelmi andalgás ma csodálatosra sikerülhet. A művészetekben, költészetben, zenében is örömét leli.

Forrás: blikk.hu