2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Tiszta / 1°C
p / 2°C
szo / 5°C
Regionális Hírek
Soós Kata | 2018-01-08 10:30:24

Ön is szerepelhet a Rigoletto című operában

Bő fél év van hátra, de a jegyek már most elkeltek a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik nyári darabjára. Ezért már most pluszelőadást terveznek a Hegedűs a háztetőn című darabból. És nemcsak a jegyekre, a szerepekre is rengeteg az érdeklődő.

Ön is szerepelhet a Rigoletto című operában

Ötféle produkcióval várja az érdeklődőket nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok előadás-sorozata, amelyre már most nagyon sokan kíváncsiak – mondta el Fábián Barbara, a Szegedi Szabadtéri Játékok szóvivője, aki hozzátette, az egyik előadással kapcsolatban most egy aktualitással is készültek a szervezők.

Elmondta, hogy az alkotóstáb már most teljes gőzerővel dolgozik minden egyes produkción, a Rigoletto című darabhoz pedig statisztákat és táncos közreműködőket keresnek. A komoly munka mellett remek hangulat várja a jelentkezőket, akikből általában akad bőven – tájékoztatta a szóvivő. A jelentkezőket január 9-től várják.

Az előadások szervezésében már most nagyon jól állnak a szervezők, van olyan darab, amelyre már csak néhány jegy érhető el, a Hegedűs a háztetőn című előadásra pedig már el is kelt mind, így egy harmadik előadásnapot is meghirdettek, amelyre már szintén elindult a jegyértékesítés – hívta fel a figyelmet.

Forrás: hirado.hu