2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-06 07:26:35

Nyilas: vegye a kezébe a sorsát!

Olvassa el, mit üzennek már a csillagok!

Nyilas: vegye a kezébe a sorsát!

Kos 03.21 - 04.20 Nem hagyhatja, hogy minden terhet a másik viseljen, a kapcsolat minden gondját, problémáját a társa simítsa el, oldja meg. Ez oda fog vezetni, hogy már ön sem tud egyenrangú partnert látni sem őbenne, sem önmagában. A lélek pedig furfangos: kibúvókat keres, visszavádol, elégedetlenkedik. Önnek kell erőt vennie saját magán, hogy ne a haragot válassza! Akin segít, azt meg is fogja becsülni.

Bika 04.21 - 05.20 Rosszkedvű és sértődékeny hangulatába kerülhet. Pedig nem kellene elkeserednie azért, ha nem mindenki osztozik az ön csodálatában. Vannak, akiknek nem tetszik művészete, stílusa, előadásmódja. Nem baj. Ön ettől egyéni. A populáris művészetek gyakran éppen azért silányak, mert nagyon átlagos ízlést akarnak kiszolgálni. Ön viszont mindenben a különlegességre törekszik. Csak kevesek értik.

Ikrek 05.21 - 06.21 Ellenállhatatlan vágyat érezhet valaki iránt, de úgy érzi, hogy aligha van esélye, hogy az illetőnek akár csak a közelébe is férkőzzön. Mégsem kell mindjárt minden reményét feladnia. De nagyon gondos taktikára lesz szüksége. Ha azonban nem a fizikai megközelíthetetlenség a baj, hanem az, hogy az illető egy jó barátjának a társa, akkor bizony jobb, ha önmaga előtt is tagadja az érzelmeit.

Rák 06.22 - 07.22 Ma is rengeteg lesz a teendője, de ez nem ok arra, hogy az önnél jelentkező barátokat mind elhessegesse magától. Egyeztessen időpontot, és igyekezzen mielőbb végezni a munkával. Így a kecske, meg a káposzta is megmaradhat. Uralkodó bolygója ma a Neptunuszon halad át: az átlagosnál nehezebben mehet most önnek a koncentráció. A kedvessége azonban jólesik a kollégáinak.

Oroszlán 07.23 - 08.23 A mai napon túlságosan érzékeny lehet. Sajnos, ön a bántásra hajlamos lehet azonnal dühödten reagálni. Pedig nem is biztos, hogy szándékos a bántás. Ha egyáltalán az. Reagáljon higgadtan, és kezdeményezzen beszélgetést! A szíve az olvadásra éppen annyira hajlamos, mint a dühre. De míg az előbbi gyógyító energiákat szabadít fel önben, az utóbbi megbetegítheti. Ne akarjon magának ártani!

Szűz 08.24 - 09.22 Legyen bátrabb! Ha mindig csak behúzza a szárnyait, akkor hogyan akar magasra jutni? Ön sokkal tehetségesebb, mint gondolja, csak az önbizalmán volna még mit javítani. De azt csak a tapasztalat fogja megadni önnek. Vágjon bele! Ha önálló vállalkozáson gondolkozott már egy ideje, akkor most jöhetett el az idő arra, hogy ezt meg is valósítsa. Az alapokat most kell letennie.

Mérleg 09.23 - 10.23 A társkapcsolatban felhős napok következnek: de termékenyítő lehet az eső, ezt ne feledje. Sok mindent meg kell beszélniük, és ehhez bizony a vitatkozás elengedhetetlen. A lényeg a hangnem, és az, hogy a végén mindig kibéküljenek. Ön mesterien főz: ha a vitát egy csodás csirkepaprikással zárja le, ezzel elkerüli, hogy a kedvese menjen paprikásan az ágyba. Ezzel mindenkinek jót tesz: magának is.

Skorpió 10.24 - 11.22 Küzdelmes nap áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit. Ön mostanában minden erejével a változásra, és a megújulásra törekszik. Ezt pedig csak küzdelem árán lehet megszerezni. Az sem megoldás, hogy minden nehézséget magára vállal. A fárasztó munka után levezetésként menjen el még sportolni: fusson, vagy ússzon kicsit. Így elkerülheti, hogy hazavigye a gondokat. A szerelem persze a legjobb lelki fürdő.

Nyilas 11.23 - 12.21 Vegye a kezébe a sorsát! Ha úgy érzik, sok támadás éri, akkor azért van, mert a külvilág, avagy az angyalai, vagy a jó sorsa már szinte könyörög önnek, hogy ön végre erőt mutasson. A szilárdságát, szorgalmát már bizonyította. Most itt az ideje, hogy ebből önnek is haszna legyen végre. A megbecsültsége a tét, ne engedje, hogy elfojtsák!

Bak 12.22 - 01.20 Mióta a Plútó az ön jegyében jár, már lassan egy évtizede, az ön gondolkodásmódja jelentős változásokon ment át. Annyira, hogy néhány barátjának megrendült a bizalma önben, már néha talán a józan ítélőképességében is kételkednek. Hallgassa meg az érveiket, és ne vesse meg a tanácsaikat. Talán valamiben valóban igazuk van. De korántsem mindenben! A saját útját kell járnia.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Egy barátja nem várt vállalkozási ötlettel áll elő. Fanyalgás helyett gondolkozzon el az érvein! Talán nem is olyan sületlenség, amit hall. Természetesen még nem kell igent mondania. Aludjon rá egyet, mielőtt meghozná a végleges döntést! A pénzvágy hat önre a legerősebb érvként, de nem csak ezt kell megfontolnia. Ön akkor tud valamiben tartósan részt venni, ha azt önmegvalósításnak is érzi.

Halak 02.19 - 03.20 A Hold az ön jegyében találkozik ma a Neptunusszal. Nem is csoda, hogy a szokásosnál is érzékenykedőbb lehet a mai napon. A munkahelyén is talán jobb, ha magányos munkába merül, és az estét se szánja a társasági életnek. Elvonulásra, merengésre szólítják önt ma a csillagok. A szerelem sem kerüli el persze, de csak nagyon romantikus körülmények között éli meg jól.

Forrás: blikk.hu