2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Eső / 1°C
cs / 3°C
p / 0°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-01 07:20:02

Nyilas: ne nézzen vissza!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Nyilas: ne nézzen vissza!

Kos 03.21 - 04.20 Hagyja, hogy kedvese az illúziók világába ragadja önt. A jegyében járó Uránuszt érő szaturnuszi fényszög mostanában szokatlanul élénkké teszi. Ez a stílus azonban már bántó is lehet az érzékenyebbeknek, kicsit vegyen vissza a hatásvadászatból, akkor sokkal többet elérhet. Így végül sikerülhet az év végét problémamentesen lezárnia. Az Uránuszt érő trigon stabilitást biztosít bármilyen kapcsolatában.

Bika 04.21 - 05.20 Most a magánélet a fontos, és habár igaz a mondás, hogy a pénz nem boldogít, de részben az anyagiak függvénye is ez a boldogság. Jó kezdet ez a szerelemre, de a kapcsolatban élők is duzzadnak az energiáktól. A Vénusz és a Jupiter is a pénz házában jár, ami elsősorban a mások pénzével kapcsolatban jogosíthatja fel nagy reményekre. Kedvességével és engedékenységével most ön lehet a családi élet motorja.

Ikrek 05.21 - 06.21 Az utóbbi időben kissé elhanyagolta kapcsolatrendszerét, talán túlságosan is visszavonult a világtól. Most ideje lenne felkeresnie régi kollégáit, üzleti partnereit. Ha valakire neheztel, mert elhanyagolja önt, akkor inkább ön menjen elébe a kapcsolatnak. Kiderülhet, hogy nagyon is szükségük van egymásra. A társasági életre adhat saját születésnapja: ünnepeljen népes kompániával!

Rák 06.22 - 07.22 A családi életben ma minden könnyűnek ígérkezik, de azért nem árt vigyáznia. Szerencsére most a kommunikációval nem lesz baj, és mindent képes igazolni vagy megmagyarázni. Megszaporodhatnak azonban valamiképp a véletlen balesetek az otthonában. Ezért ha munkálkodik, vagy akár csak főz, mosogat, takarít, akkor is bánjon óvatosan az éles szerszámokkal és az elektromos eszközökkel is!

Oroszlán 07.23 - 08.23 Reggel és a délelőtt folyamán még akadhatnak problémái a családi életében. Leginkább a pénzügyek miatt dúlhat a vihar. Ha túlságosan elszámoltatóak egymással, akkor előbb-utóbb csömör lesz a vége. Hajlamosak lehetnek mindent egymásra fogni. A baj csak az, hogy a saját családja az ön lelkét is tükrözi, ami ott történik meg, az önben is. Ha a szépet és jót is látja és elismeri a másikban, azzal önmagát is értékeli.

Szűz 08.24 - 09.22 A családi életében nehéz időszak köszönt be, mert harcoktól és viaskodástól lehet puskaporos a levegő. Ugyanakkor mégis termékenyítő lehet ez a küzdelem, mivel a család házán átvonuló Plútó a Jupiterrel áll trigonban. Ezért a családban és a szerelemben végletes dolgokat élhet meg, de végül mégis minden jóra fordulhat. A Plútó szélsőséges energiáit jól is felhasználhatja a szerelem édes csataterén.

Mérleg 09.23 - 10.23 A délelőtt még nem alkalmas a pénzügyi és karriert érintő döntések meghozatalára. A nap második felétől azonban már képes lesz kezében tartani az irányítást, és megfontolt döntéseivel nemcsak óvhatja, de gyarapíthatja is bankszámláját. Egy munkahelyi szerelem a mai napon csábító kaland lehet, de semmi több. Ne vigye túlzásba, mert csak azt éri el, hogy rossz hírét keltik. A legjobb lenne tartózkodnia tőle.

Skorpió 10.24 - 11.22 Mindkét szerencsecsillag folyamatosan önnek tündököl most. Ha elégedett a hivatásával, akkor még elégedettebb lehet. Ha változtatni akar, akkor most sikerre viheti tervét. Ha maga sem tudja, mivel is szeretne foglalkozni valójában, most ebben is a segítségére lehetnek a csillagok. Bízza magát az ösztöneire, keresse a munkát, vagy legalább hagyja, hogy az keresse önt. Töltse fel az önéletrajzát az Internetre!

Nyilas 11.23 - 12.21 Ne nézzen vissza, s ne vágyjon elveszett dolgok után. Ha régi munkáját, régi pozícióját vágyja vissza, akkor a veszteséget is visszavárja a jövőben. Legyen nyitott az új dolgokra, és ne hasonlítgasson, hanem keresse a saját értékeit. Csak ez lehet a fejlődés útja, minden más önismétléshez vezet. Hamarosan felajánlhatnak önnek egy új pozíciót, olyasmit, ami igazán önnek való.

Bak 12.22 - 01.20 A gondok házában felhalmozódó bolygótorlódás nem sok jót ígér a Bakoknak a mindennapokban Az elzárt helyeken, vagy messzi távolban sikeresebbnek érezheti magát, mint a saját hazájában. Ám ez csak átmeneti állapot. Ne dőljön be minden csábító ígérgetésnek, vagy legalábbis ne tervezzen ezzel kapcsolatban túl hosszú távra. Számoljon vele, hogy több magányra lesz szüksége.

Vízöntő 01.21 - 02.18 A szerelem terén a tartós kapcsolatban élők vannak most előnyben. Ha ki is alakulna egy szerelmi háromszög, hosszú távon akkor is a hivatalos társ lesz a nyerő. Az ilyesmit inkább vegye figyelmeztetésnek. A szembesülés időszaka ez, amelyet persze önismereti tréningnek is felfoghat. A hibákból való tanulás a bölcsek ismérve. Az új viszony kialakítása most nehéz lenne, ezért jobb is kerülnie.

Halak 02.19 - 03.20 Gyakoroljon nagylelkűséget a kollégáival szemben. Biztosan ne fogja megbánni, hálásak lesznek érte! Egy apróbb figyelmesség a főnökség felé is extra haszonnal járhat, nem is beszélve az üzletfeleiről. Ha önnek saját vállalkozása van, akkor kötelező a partner parti. Az uralkodó bolygójával együtt álló Nap fényesíti most személyét annyira, hogy még azt is elnézik önnek, ha kicsit keményebben fogalmaz.

Forrás: blikk.hu