2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Eső / 1°C
cs / 2°C
p / 0°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2017-09-11 16:40:31

Nem változik a kolbászfesztivál színvonala

Ha jól dolgoztunk, semmi sem változik az idei Csabai Kolbászfesztiválon – tudatta Hégely Sándor, a kolbászfesztivál főszervezője. Idén október 19-én indul a fesztivál, ahol minden marad a régiben, a diákok és a nyugdíjasok kolbászt tölthetnek, de kiderül melyik a legfinomabb szárazkolbász, és színpadi programok sem maradnak el.

Nem változik a kolbászfesztivál színvonala

A kép archív

A fesztivál első napja csütörtökre esik, és a hivatalos megnyitó után, már nagyszínpadi produkciók is lesznek. Ez a nap diákoké, mert több mint kétszáz csapattal kolbászt töltenek majd. Leginkább Békéscsabáról érkeznek a tanulók, de egyre többen érkeznek a környező településekről is. Pénteken a nyugdíjasok veszik át a terepet, és az ország minden pontjáról érkeznek buszokkal és vonatokkal Csabára. Vasárnap töltött káposzta főzőversenyre van kilátás, amely talán a leghangulatosabb napnak ígérkezik.

A programok a teljesség igénye nélkül számos sztárfellépőt tartogatnak. Színpadra lép majd a Tankcsapda, a Wellhello, a Magna Cum Laude, a HalottPénz, a Budapest bár, de a gyereknek zenél majd Tücsök Peti és Hangya Levi is. Éjfél után pedig ismert DJ-k szórakoztatják majd a népet, úgy, mint Szecsei, vagy Metzker Viki.

sk