2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
0°C
Felhős / 2°C
h / 0°C
k / -1°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2018-01-07 16:51:59

Nem szelhették a jeget délután

A vasárnapi időjárás nem kedvezett a jégpályának. Délután 10 Celsius fok fölé emelkedett a hőmérséklet Hódmezővásárhelyen, így sajnos le kellett mondanunk a könnyed kis testmozgásról a pályán.

Nem szelhették a jeget délután

Szinte tavaszias idő jellemezte a város időjárását egész nap. Verőfényes napsütés, kellemes hőmérséklet. Mindez ideális volt egy jó nagy sétához, akár a városközpontban, de aki korcsolyázni szeretett volna, az nem tudott hódolni ebbéli élvezetének.

A jégpálya őre elmondta, vasárnap délig üzemelt a felület, utána annyira felmelegedett a levegő, hogy alkalmatlanná vált a jég a csúszáklásra, korcsolyázásra. Megjegyezte, tavaly ilyenkor minusz 10 Celsius fok volt, idén pedig már több olyan nap volt, a mait is beleértve, amikor egy melegebb téli kabát izzasztónak bizonyult.

Nem szelhették a jeget délután

A jégpálya felületén jól látszanak a tócsák, amelyekben visszaverődtek a közelben lévő épületek. A látvány különleges és szép volt, de remélhetőleg nem tart sokiág. Az időjárás- előrejelzés szerint lassú, de fokozatos lehűlés várható a következő napokban.

 

Ács Helga