2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
6°C
-0°C
Felhős / 6°C
v / -0°C
h / -0°C
Regionális Hírek
Antal Sándor | 2012-11-17 21:48:27

Nagyon sok helye van a pénznek - Galériával!

Közel háromszázan mulattak szombaton a békéssámsoni diákokért, hiszen a már hagyományosnak mondható Jótékonysági Bált rendezték meg a helyi iskola csarnokában.

Nagyon sok helye van a pénznek - Galériával!

Már a csarnokba lépve láthattuk a szervezők hatalmas munkáját, hiszen gyönyörűen feldíszített teremmel várták a bálozókat szombaton. Minden hölgyet egy szál virággal, míg a férfiakat welcome drinkkel fogadták, majd elfoglalhatták helyüket a bálozók.

A megérkezéskor Láda Mihály zenekara már húzta a talpalávalót, ugyanis a 17 órára meghirdetett kezdésre már a muzsikusok is elkészültek. Az általános iskolás fiatalok táncokkal készültek, melyeket 18 órától láthatták a bálozók. Elsőként a nyolcadikosok keringőztek, majd különböző korosztályú gyerekek mutatkoztak be, természetesen a táncok is változtak az előadások során. Az estre a tanárok is készültek, akik egy meglepetés műsorral kedveskedtek a megjelenteknek – tudtuk meg Nagy József, igazgatóhelyettestől.

Nagyon sok helye van a pénznek - Galériával!

Nagyon sok helye van a pénznek – mondta az igazgatóhelyettes, aki hozzátette: az est bevételét mindenképpen az iskola alapítvány kapja meg, de hogy mire lesz költve, arról még nem beszéltünk. Tanulmányi kirándulásra, jutalmazásra, avagy bármi másra is fel lehet használni – tudtuk meg.

19 órakor került asztalra az addigra elkészült marhapörkölt, majd utána kezdődhetett a reggelig tartó mulatozás. Közben azért az éjféli tombolahúzás sem maradt el, valamint idén egy újdonsággal is készültek, hiszen árverést rendeztek, melynek bevétele szintén az alapítvány kasszájába kerül.

Antal Sándor