2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Eső / 1°C
p / 3°C
szo / -1°C
Zenei hírek
Kovács Péter | 2017-04-10 15:26:29

Muri Enikő nagy bejelentést tett

Ismert együttes énekesnője lett, a szólókarrier egyelőre leáll.

„Igyekeztem titokban tartani, ameddig csak lehetett, és csak a szűk családi, baráti és szakmai társaságomat avattam be ebbe a fantasztikus dologba. Csak hogy rövidre fogjam: Az a nagyszerű megtiszteltetés ért, hogy a Sugarloaf énekesnője lettem" – írta oldalára.

Muri Enikő nagy bejelentést tett
Fotó: tv2.hu

„Meglepődtetek? Egyáltalán nem csodálkozom. De ahogyan eddig is, úgy a jövőben is Nektek és Értetek. Remélem, együtt örültök velünk, és várunk Titeket nagy szeretettel koncertjeinkre. További részletek hamarosan!" – olvasható a posztban.

A Sugarloaf 1995-ben alakult, és láthatóan szeretnek tévés tehetségkutatókból jött, ismert énekesnőkkel dolgozni, az utóbbi időkben zenekari tag volt a volt megasztáros Dér Heni,az X-faktoros Gubik Petra, a megasztáros Nkuya Sonia. Muri Enikő az X-Faktorral futott be, a második nekifutásra.

Ázsiába utazik májusban

Muri Enikő mostanában gyakran szerepel a médiában: ott lesz az Ázsia Expresszben, a döntés miatt megvált tőle az Operettszínház. Mint mondta, nem számított arra, hogy döntésének ilyen következménye lesz, de úgy érzi, ez a lépés valami újnak a kezdete.

Sokat köszönhet Kerényi Miklós Gábornak és az Operettnek, de a kirúgásra nem számított. "A mai napig hasznosítom a tanácsait, és nagyon hálás vagyok az összes kollégámnak és az összes igazgatómnak mindenért. Köszönettel tartozom, igaz, nem számítottam erre" – nyilatkozta.

"Mindig is vonzott Ázsia, a kultúra, a mentalitás. El sem hiszem, hogy eljuthatok végre ezekbe az országokba, nem is beszélve arról, hogy a versenyhelyzetek engem mindig különösen motiválnak. Megélni és élvezni szeretném az életet, és ezt az utazást is" – mondta.

 

origo.hu