2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
0°C
Felhős / 1°C
h / 0°C
k / -1°C
Sport
Soós Kata | 2017-10-02 08:49:54

Most nem számított az idő a Hódoknál

Ritkán, de most elmondható, hogy a hétvégén rendezett Hód Úszó SE rendezvényén, nem a versenyszellem, hanem inkább a szórakozás játszotta a főszerepet. A hagyományosnak mondható Batyus Bulit rendezték meg, ahova az egyesület összes sportolója, és hozzátartozói is meg voltak hívva.

Most nem számított az idő a Hódoknál

A Batyus Buli lényege, hogy mindenki hozzon magával valami kis finomságot, amiből aztán egész nap lehet gazdálkodni. Ebben aztán nem volt hiány, azt asztalokat elnézve. Az étvágy csak tovább fokozódott a Székely Mihály által őrizett és gondozott bográcsok miatt. Ezek természetesen nem voltak üresek, ebédre pörkölt készült bennük.

Most nem számított az idő a Hódoknál

A helyszín adottságai miatt a fiatalok is gond nélkül el tudták magukat foglalni, strandröpi, wakebord, vagy akár egy nagy séta a szabad levegőn segíthetett ellazulni, és ez által felkészülni a Hódokra váró feladatokra, versenyekre.

Most nem számított az idő a Hódoknál

Ennek az eseménynek a lényege, természetesen az együtt töltött idő. Az, hogy a csapattársak, akik a legtöbb esetben barátok is érezzék az összetartozást, mestereikkel együtt. Egy szó, mint száz, szombaton móka volt és kacagás, ezek után azonban kemény munka vár a fiúkra és a lányokra, elég csak az október 14-15-én rendezett Rövidpályás Hód Kupát említeni.

Most nem számított az idő a Hódoknál

Hajrá Hódok!

Forrás: Hód Úszó Se