2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Eső / 1°C
p / 3°C
szo / -1°C
Regionális Hírek
Nagy Ágnes | 2013-02-27 19:46:32

Mindenkiben ott lapul a vállalkozó

Milyen lehetőségei vannak egy anyukának az álláskeresésen túl?Hogyan teremts magadnak jövedelmet a saját ötleteidre alapozva? Többek között ezeket a témákat is érintette előadásában Vida Ágnes, pszichológus szerda délután, aki az Érték Nőknek Egyesület meghívásának tett eleget.

Sok nő küzd azzal a problémával, hogy terhesség után nem veszik vissza munkahelyére, vagy nem kap önnyen állást - kezdte előadását Vida Ágnes, aki az érdeklődőknek erre a problémára kínált megoldást. A közel kétórás, interaktív délutánon a jó ötlet megtalálásától a marketingen keresztül a közösségi oldalak felhasználásig nyújtott tanácsokat a pszichológus.

Mindenkiben ott lapul a vállalkozó

Az érdeklődők elmondták, hogy a hírlevelek, a cikkenél felugró agresszív reklámok zavarják őket. Vida Ágnes elmagyarázta a hírlevelek kiküldésének helyes módját, illetve a teleshop jellegű reklámok kialakulásáról is beszélt. Majd a közösségi oldalak és a blogok használatát is kifejtette.

Mindenkiben ott lapul a vállalkozó

Az érdeklődők egész idő alatt kérdezhették Vida Ágnest, aki a gyakorlati életből és saját tapasztalataiból hozott példák segítségével adott választ. Laskai Nelli, az Érték Nőknek Egyesület elnöke elmondta, tervezik további előadások szervezését is, ahová olyan példaértékű nőket hívnának, akik szakmájukban elismertek.

Nagy Ágnes